ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

16/6/18

Λαρισαία προκάλεσε κυκλοφοριακό “έμφραγμα” για να κάνει τα… ψώνια της! (φωτό)

Τελειωμό δεν έχουν οι απαράδεκτες οδηγικές συμπεριφορές που δείχνουν την παντελή έλλειψη παιδείας και στο συγκεκριμένο θέμα.


Ένα ακόμη… τραγικό παράδειγμα, ήταν αυτό που έλαβε χώρα την Παρασκευή στην αρχή της οδού Μανωλάκη, λίγο μετά τη διασταύρωση με την οδό Κύπρου.

Εκεί, μία Λαρισαία, έκρινε σκόπιμο να εγκαταλείψει το αυτοκίνητό της στο ένα ρεύμα του δρόμου, για να κάνει τα… ψώνια της!

Αποτέλεσμα ήταν ο αστικό λεωφορείο να “φρακάρει” και πίσω του, όπως θα δείτε στη φωτογραφία, να εγκλωβιστούν δεκάδες αυτοκίνητα.

Αρκετά λεπτά μετά κι αφού τελικά ο λεωφορείο κατάφερε να… απεγκλωβιστεί, χωρίς να μετακινηθεί το αυτοκίνητο μπροστά του, άπαντες στη γειτονιά και στα παρακείμενα καφέ, περίμεναν με υπομονή για να δουν τον ιδιοκτήτη του οχήματος, που διεκδικεί όσκαρ… αναλγησίας.

Καλή και… διαλεγμένη η κυρία, μπήκε χαμογελαστή στο αυτοκίνητό της σα να μη συνέβαινε τίποτε, την ώρα που η ομήγυρή της μουρμουραγε και την… στόλιζε με διάφορα κοσμητικά επίπεδα.

Για τροχαία ή δημοτική αστυνομία φυσικά… ούτε λόγος. Ίσως να έφταιγε και η ζέστη…

newsroom onlarissa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου