ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

25/6/19

Παπουτσάκη: Δείτε την με καυτό μαγιό, χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Πλούσια προσόντα [φωτο]

Τι φωτογραφία ανέβασε η Κατερίνα Παπουτσάκη;

Η ζέστη και οι υψηλές θερμοκρασίες αυτών των ημερών οδηγούν όλους όσους βρίσκονται στις πόλεις στις πιο κοντινές παραλίες ή στις πισίνες.
Η Κατερίνα Παπουτσάκη μπορεί να παραμένει στην Αθήνα, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου της, Παναγιώτη Πιλαφά, τους κρατάνε εδώ, όμως προσπαθεί να περνά όσο πιο παραγωγικά γίνεται τον χρόνο με τα παιδιά της.

Αυτή την περίοδο, η γνωστή ηθοποιός έχει αφοσιωθεί εξ΄ολοκλήρου στα παιδιά της, αφού η επιστροφή της στο θέατρο θα γίνει από Οκτώβρη.

Έτσι λοιπόν, το μεσημέρι της Δευτέρας, η Κατερίνα Παπουτσάκη απόλαυσε το μπάνιο της σε πισίνα μαζί με τους δύο από τους τρεις άντρες της ζωής της, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα αλλά και με μία φίλη της. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός μπορεί να γέννησε πριν από τρεις μήνες, όμως έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά και έχει επανέλθει στο βάρος που είχε πριν μείνει έγκυος.
Ωστόσο, αυτό που μας τράβηξε την προσοχή είναι το πληθωρικό μπούστο της. Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μια κούκλα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Δες τις φωτογραφίες:



gossiplife.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου