ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

25/8/19

Γερολιόλιος και με… υπογραφή!

Ορκίστηκε πριν από λίγο σε ειδική τελετή που έλαβε χώρα στο κατάμεστο ανοικτό θέατρο του Λιτοχώρου το νέο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δίου-Ολύμπου με δήμαρχο τον Βαγγέλη Γερολιόλιο.
Την ορκωμοσία τέλεσε ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Γεώργιος.
Γερολιόλιος: Στρέφουμε το βλέμμα μας σε νέους ορίζοντες


Η εκδήλωση άνοιξε με τραγούδι από την χορωδία του Λιτοχωρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης” υπό την διεύθυνση του μαέστρου Ευθύμη Μαυρίδη. Παρόντες εκπρόσωποι της ηγεσίας του τόπου, ανάμεσά τους οι βουλευτές Πιερίας της ΝΔ Φώντας Μπαραλιάκος και Σάββας Χιονίδης, η βουλετής του ΣΥΡΙΖΑ Ελισάβετ Σκούφα, η αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, οι νεοεκλεγέντες δήμαρχοι Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος και Πύδνας-Κολινδρού Ανέστης Μανώλας, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλίας Χατζηχριστοδούλου κ.α


Ο κ. Γερολιόλιος ανέβηκε πρώτος στην εξέδρα για να υποδεχθεί έναν προς έναν όλους τους δημοτικούς συμβούλους και να ακολουθήσει η τελετή της ορκωμοσίας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γεώργιο.


Στη συνέχεια το λόγο πήραν όλοι οι επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών με πρώτο τον νέο δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξης ΣΥΝΘΕΣΗ, Β. Γερολιόλιο.


“Σήμερα είναι μία πολύ σημαντική μέρα για όλους μας. Σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα που χαρακτηρίζεται από τρία στοιχεία. Πρώτον από την τιμή που γίνεται προς το πρόσωπό μας. Δεύτερον από την προσδοκία που δημιουργήθηκε από το εκλογικό αποτέλεσμα. Και τέλος από την ευθύνη που απορρέει από αυτό. Παίρνω λοιπόν σήμερα το λόγο με την πεποίθηση ότι κάνουμε στο δήμο μας μία νέα αρχή σύμφωνα με την ξεκάθαρη λαϊκή εντολή. Ανοίγουμε ένα νέο κεφάλαιο δημιουργίας και καινοτομίας” ανέφερε στην αρχή της ομιλίας του ο νέος δήμαρχος. Όπως είπε, η νέα δημοτική αρχή φιλοξοξεί να στρέψει τον βλέμμα της προς νέους ορίζοντες.

Δείτε την ομιλία του νέου δημάρχου:




ΠΗΓΗ: olympusmera.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου