ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

11/10/19

Πιο φτωχός ο Πιερικός αθλητισμός απο σήμερα - Έφυγε ο πρωταθλητής μας Άρης Νικολαΐδης

Ένας απο τους μεγαλύτερους αθλητές που έβγαλε ο Πιερικός αθλητισμός και ειδικότερα ο χώρος του Κλασσικού αθλητισμού της Πιερίας, άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε ηλικία 55 ετών μετά απο επίπονη και άνιση μάχη με την επάρατο νόσο.

Ο Άρης Νικολαΐδης ταξίδεψε σήμερα στη γειτονιά των αγγέλων, αφήνοντας τον αθλητισμό της περιοχής μας πιο φτωχό και βυθίζοντας την οικογένεια του κλασσικού αθλητισμού και όχι μόνο, στο πένθος και την θλίψη.

Εμείς οι άνθρωποι που τον γνωρίσαμε απο κοντά δηλώνουμε συντετριμμένοι με την απώλεια του και καταθέτουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Πέρα των πολλών και μεγάλων διακρίσεων του σε ατομικό επίπεδο, ο μεγάλος αυτός Κατερινιώτης αθλητής συνέδεσε το όνομα του και με τον χώρο του ποδοσφαίρου αφού ήταν γνώστης του χώρου και σαν γυμναστής, ενώ βοήθησε τα μέγιστα για την σωστή προετοιμασία των ποδοσφαιριστών καθώς και την αποφυγή των τραυματισμών τους στην αγωνιστική τους περίοδο.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Σάββατο 12/10 στις 4 μ.μ. στον Ι.Ν. της Θείας Ανάληψης.



pieriasport-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου