ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

13/3/21

Ο δήμος Πύδνας- Κολινδρού πρωτοπορεί!!! Συντήρηση παιδικής χαράς μόλις με 250 ευρώ!!! Ακόμα απίστευτο φαντάζει!!! Δήμαρχος πράμα, διαφημίζει συντήρηση παιδικής χαράς με κόστος 250 ευρώ!!!

Πέρασαν τόσες μέρες αλλά ακόμα δεν μπορώ να το χωνέψω.

Δήμαρχος πράμα, διαφημίζει συντήρηση παιδικής χαράς με κόστος 250 ευρώ!!!

Καμία αναφορά αν η συγκεκριμένη παιδική χαρά ή οι υπόλοιπες που υπάρχουν στα σχολεία είναι πιστοποιημένες και πληρούν τις προδιαγραφές για την ασφαλή χρήση τους. 

Και επειδή η απειρία καμιά φορά γίνεται επικίνδυνη και η προσπάθεια του να προκληθουν εντυπώσεις εκεί που δεν υπάρχει λόγος, καταντα ανοησία, θα πρέπει κάποιος να ενημερώσει το στρατηγό και τους συνεργάτες του ότι αν θέλει να ενημερώνει σωστά τους δημότες,  άλλα είναι τα σημαντικά θέματα.

-Έγινε άραγε απευθείας ανάθεση για τα 250 ευρώ ή χρησιμοποιήθηκε κάποιο κομμάτι προμήθειας; 

-τα σχολεία δεν ανήκουν στις δημοτικές κοινωφελείς επιχειρήσεις που έχουν δικό τους προϋπολογισμό; Τα 250 ευρώ πάρθηκαν από τα ταμεία του δήμου ή από τα ταμεία κοινωφελούς επιχείρησης; 

-Οι υπάλληλοι συντήρησης ήτανε εργάτες 5μηνου οαεδ γενικών καθηκόντων ή υπάλληλοι του δήμου άλλων ειδικοτήτων;;;; ήταν κ;ποιος σχετικός με το αντικείμενο ή να 'χαμε να λέγαμε;;;

-Η τεχνική υπηρεσία του δήμου πιστοποίησε τη χρήση των υλικών ή σε ένα μήνα θα ξεθωριάσουν και θα βγουν ακίδες;;;; 

-Τα 250 ευρώ θεωρήθηκε σημαντικό να ανακοινωθούν γιατί υπάρχει παλαιότερη ίδια εργασία με ανάθεση μεγαλύτερου ποσού;;;;

Αυτά είναι σοβαρά θέματα που ενδιαφέρουν τους δημότες!! 

Όλα τα υπόλοιπα είναι αν όχι ανόητα, απλά αστεία. 

Και επειδή πρόλαβα σε προηγούμενο κείμενο μου τα παπαγαλάκια που θα έλεγαν ότι σήμερα εμείς με 250, χθες οι προηγούμενοι με 24000, βγείτε με στοιχεία να τους καταδικάσουμε όλοι , αλλιώς απλά βουλωστε το! 

Αν περίσσεψε λίγο νέφτι, αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι θα ξαναχρησιμοποιηθούν τα ίδια πινέλα και έμεινε και κάτι από γυαλοχαρτο, την επόμενη παιδική χαρά βλέπω να την βγαζεις στρατηγέ μου κοντά στα 215 ευρώ! 

Άντε και σε κατώτερα (ως προς τις τιμές)!! 

Τα συμπεράσματα........βράσ'τα!!! 

Σάββας Φτυάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου