ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

12/4/21

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ

Όπως ήδη γράψαμε την 11η Απριλίου 2021 σε δημοσίευμα μας, υπήρξε επέμβαση της αστυνομίας χθες το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου Κατερίνης, όπου διεξαγόταν ο αγώνας της τοπικής ομάδας με τον Ηρακλή Λάρισας.

Η επέμβαση της αστυνομίας έγινε αρχικά λόγω των απαγορευτικών μέτρων για τον κορονοϊό και λόγω του ότι υπήρχαν μερικοί φίλαθλοι και παρακολουθούσαν τον επίμαχο αγώνα.

Δεν άργησε όμως σύμφωνα και με το βίντεο το οποίο ακολουθεί, η κατάσταση να ξεφύγει εκτός ελέγχου, και οι αστυνομικοί να ασκήσουν υπέρμετρη βία κατά πολιτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες αρχικά προσήχθησαν και μετά συνελήφθησαν δύο άτομα, ένας πατέρας 58 ετών και ο γιος του 24 ετών και οι οποίοι ήταν από αυτούς που υπέστησαν την απρόκλητη αστυνομική βία.

Κατά την σύλληψη τους, ο 58χρονος από την πρώτη στιγμή και μετά των όσων είχαν προηγηθεί από τα αστυνομικά όργανα, ζήτησε την διακομιδή του στο Νοσοκομείο Κατερίνης καθώς είχε βαρύ ιατρικό ιστορικό και δεν αισθανόταν καλά.

Δυστυχώς η διακομιδή του άργησε να γίνει σχεδόν δύο ώρες από την σύλληψη του και παρά τις όποιες εκκλήσεις του, με αποτέλεσμα με το που έφτασε μέσα στην ατυχία του στο Νοσοκομείο Κατερίνης, υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο και η κατάσταση της υγείας του να κρίνεται σήμερα πολύ σοβαρή.

Ο δε υιός του, εξίσου βρίσκεται σε άσχημη τόσο σωματική όσο και ψυχολογική κατάσταση από την βία που υπέστη και αυτός.

Αναμένονται εξελίξεις…

Ακολουθεί ένα από τα επίμαχα βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου