ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

21/6/21

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Στις φυλακές Λάρισας ο 58χρονος που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία του 45χρονου κομμωτή

Ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Εισαγγελέας και ανακριτής έκριναν προσωρινά κρατούμενο τον 58χρονο που συνελήφθη....

κατηγορούμενος για τη στυγερή δολοφονία του 45χρονου κομμωτή στην Καλλιθέα Κατερίνης και ήδη έχει πάρει το δρόμο για τις φυλακές Λάρισας.

Στην απολογία του ο 58χρονος φέρεται να απέδωσε την πράξη του σε προσωπικές διαφορές που είχε με το θύμα, ενώ ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών. Δια του συνηγόρου του αιτήθηκε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, όταν περαστικός εντόπισε πίσω από τα κοιμητήρια της Καλλιθέας το απανθρακωμένο πτώμα του άτυχου άνδρα.

Από την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης προέκυψε ότι ο 58χρονος χτύπησε και έδεσε πισθάγκωνα τον 45χρονο και στη συνέχεια τον μετέφερε με το αυτοκίνητο του στα κοιμητήρια, όπου τον πυροβόλησε στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο. Ακολούθως περιέλουσε το άψυχο κορμί του με εύφλεκτο υγρό και του έβαλε φωτιά. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα, το τραύμα στο κεφάλι ήταν αυτό που επέφερε το θάνατό του.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στο σπίτι του 58χρονου βρέθηκαν δενδρύλλια και ποσότητες κάνναβης, όπως επίσης ναρκωτικά χάπια, ενώ κοντά στην οικία του εντοπίστηκε θαμμένη μια κοντόκανη καραμπίνα, με την οποία φέρεται να πυροβόλησε το θύμα του.

Πηγή: newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου