ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

5/10/22

Τώρα στη Θεσσαλονίκη: «Φράκαρε» η Λαγκαδά - Έπεσαν λάδια, τραυματίες από τροχαία


 Πολύ αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κίνηση στην οδό Λαγκαδά στη δυτική Θεσσαλονίκη και οι οδηγοί που κινούνται στην περιοχή πρέπει να είναι «οπλισμένοι» με μεγάλη υπομονή.

Συγκεκριμένα, αιτία της ταλαιπωρίας είναι το γεγονός ότι έχουν πέσει λάδια σε σημείο του δρόμου, από μηχάνημα το οποίο εκτελούσε εργασίες. Λόγω των λαδιών στο σημείο έχουν γίνει τροχαία ατυχήματα και υπάρχουν και τραυματίες. Ανεπιβεβαίωτες ακόμη πληροφορίες, κάνουν λόγο για ατύχημα με μηχανές που γλίστρησαν στα λάδια και για τρεις τραυματίες. Στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να γίνει η μεταφορά τους στο νοσοκομείο εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο.

Σημειώνεται ότι λόγω των λαδιών και των ατυχημάτων, η διέλευση από το σημείο έχει αποκλειστεί τελείως μέχρι να καθαριστούν τα λάδια. Στο σημείο, σύμφωνα με την αστυνομία, βρίσκονται άντρες της Τροχαίας, που εκτρέπουν την κυκλοφορία από τις οδούς Αγίων Πάντων και Κολωνιάρη.


typosthes.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου