ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

25/2/14

Φαβορί ο Πιερικός για σωτηρία

Νίκος Ιορδανίδης:
Για το κυριακάτικο διπλό στα Γιαννιτσά, με 3-0 κόντρα στην Αναγέννηση, μίλησε στο dokari.gr ο έμπειρος στόπερ του Πιερικού, Νίκος Ιορδανίδης, που πέτυχε το...
πρώτο γκολ (τα άλλα δυο ο Ελευθεριάδης):

«Ήταν πράγματι μια νίκη σωτηρίας. Ουσιαστικά κρίθηκε ότι η Αναγέννηση Γιαννιτσών είναι μια από τις τρεις ομάδες που υποβιβάζεται. Αν κερδίσουμε και τον Βατανιακό, σε ένα ματς με ιδιαιτερότητες και τοπικό χαρακτήρα, ίσως γίνει το ίδιο και με εκείνους, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Πιερικός αγκαλιάζει με νέο τρίποντο το στόχο, θα είμαστε στη σωτηρία με... ενάμισι πόδι και εκτός απροόπτου.

Γίναμε αφεντικά, φαβορί για το στόχο και κυρίαρχοι της τύχης μας, αφού προσπεράσαμε ακόμα Καβάλα και Δόξα Δράμας, οι οποίοι μάλιστα προσεχώς παίζουν μαζί τους. Κόντρα στα Γιαννιτσά δείξαμε ανωτερότητα και ότι θέλαμε παραπάνω το τρίποντο.
Περίμενα πιο δύσκολα το διπλό, αλλά σε ένα καθοριστικό τρίλεπτο πριν βγει το πρώτο μέρος, βάλαμε δυο γκολ και γείραμε υπέρ μας την πλάστιγγα. Μετά από καιρό είμαστε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Μείνανε πέντε τελικοί και περιμένουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει για να τον ανταμείψουμε, αν και οι πραγματικοί στόχοι του Πιερικού πρέπει να είναι ψηλότεροι».

Ακολούθως, ο 26χρονος αμυντικός, που πέρασε από ακόμα Γιαννιτσά, Νάουσα και Σκύδρα, έστειλε μήνυμα προς την παλιά... αγάπη του, την Αναγέννηση:
«Στεναχωριέμαι που υποβιβάζεται η Αναγέννηση, έπαιξα χρόνια εκεί, ήμουν αρχηγός, ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και εύχομαι να βρει το δρόμο της, να μην αργήσει να επιστρέψει. Είναι ποδοσφαιρική πόλη. Ένιωσα περίεργα στο ματς και το γκολ αλλά είμαι επαγγελματίας. Έπρεπε να κερδίσει ο Πιερικός και είμαι χαρούμενος που έγινε».
Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Καμπερίδης ενόψει Βατανιακού (την Παρασκευή το τοπικό ντέρμπι της Πιερίας) ποντάρει στην επάνοδο του Ηλία Μανίκα από τιμωρία, ενώ θα λείψει ο τιμωρημένος Αστέριος Νίκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου