ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

27/4/14

ΠΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟ: Μια επικίνδυνη "παγίδα" στο κέντρο της Κατερίνης, λίγες μέρες πριν τις κάλπες...

Αν κάποιος σκοντάψει στο σκουριασμένο και αιχμηρό αυτό αντικείμενο (κομμένο σιδερένιο κολονάκι) θα βρεθεί φαρδύς πλατύς μέσα στο δρόμο με τα αυτοκίνητα και όπου η κυκλοφορία τους από εκείνο το σημείο είναι ακατάπαυστη. Και αν ο μη γένοιτο εκείνη την...
ώρα της ενδεχόμενης πτώσης συνανθρώπου μας υπάρξει διερχόμενο αυτοκίνητο, μπορεί ο καθένας να φανταστεί τι φοβερό μπορεί να συμβεί. Κι όμως είναι εδώ και καιρό σε αυτή την κατάσταση στην πλατεία Ελευθερίας, στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, από όπου διέρχονται καθημερινά εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες πολίτες.

Και όλα αυτά λίγες ημέρες πριν να ανοίξουν οι κάλπες, όπου ο επί δύο θητείες δήμαρχος, μας καλεί να σπεύσουμε για να τον εκλέξουμε εκ νέου δήμαρχο, αλλά αυτή τη φορά για μια ολόκληρη πενταετία.














Ν.Σ.
lefteria.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΗΣ ΔΟΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ , ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.. ΠΡΙΝ 8 ΕΤΗ.. ΕΓΚΑΤΑΛΙΨΗ ΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ.. ΚΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΩΝ ..ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΙΩΔΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ.... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗΜΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΗΚΟΤΗΤΑ... ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ.. ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΣΜΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΡΟΥΤΗΝΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑ. ΜΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΩΣ ΕΡΓΟ... O TEMPORA O MORES !!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.. ΕΡΓΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ... ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ .. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ.....ΔΙΑΣΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΔΟ ΕΦΕΣΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΔΟΥΣ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ..... ΠΟΥ ΑΝΑΜΟΡΦΟΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ... ΚΑΘΕ ΣΧΑΡΑ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΟΥΡΝΑ.... Ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΟΜΑΛΗ ΟΔΗΓΗΣΗ.... ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΡΓΟ ΤΟΥ 2014... ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ....ΑΦΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΓΟΥΡΝΩΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΤΟ.. ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΙΟΝΙΔΗ ... ΓΙΑΤΙ ΣΑΒΒΑ ΠΕΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΕ ΠΡΟΧΕΙΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΦΙΜΙΣΗ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ !!!!!!!!!!!! ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ !!!!!!!!! ΜΑ ΔΕΝΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΨΕΙΣ .. ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή