ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

21/4/14

Ούτε ένα πασχαλινό γεύμα αγάπης στόν Δήμο Κατερίνης


Καμμία πρωτοβουλία εμπρακτης κοινωνικής αλληλεγγύης και συμπαράστασης από την απερχόμενη δημοτική Αρχή Κατερίνης σε συνεργασία μέ αλλους φορείς τις γιορτινές ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και ιδιαίτερα την Κυριακή του Πάσχα, ενα πασχαλινό γεύμα αγάπης και ανακούφισης για...
τούς οικονομικά ασθενέστερους ή μη εχοντες οπως σε αλλες πόλεις στον Νομό Αττικής οπου πλέον αποτελεί θεσμό, αν λάβουμε υπόψιν μας οτι πολλοί συμπολίτες και συνάνθρωποι μας που επλήγησαν από τα δυσβάσταχτα φορολογικά μέτρα και χαράτσια αλλά και λόγω της βαθιάς και παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και της περικοπής μισθών και συντάξεων στερήθηκαν μαζι με τις οικογένειες τους τόν παραδοσιακό οβελία η ακόμη τα στοιχειώδη τις αγιες ημέρες της Ανάστασης του Κυρίου.
Το θείο δράμα δεν ευαισθητοποίησε και δεν κινητοποίησε τους δημοτικούς Αρχοντες ,ειναι απασχολημένοι με την συλλογή ψήφων και αγχωμένοι για την επανεκλογή τους δεν εχουν περιθώρια γιά τετοιες δραστηριότητες.
Θα οφείλεται υποθέτω αυτή η παντελής απουσία κοινωνικής ευαισθησίας μάλλον στην ελλειψη βούλησης ή στήν γενικότερη οικονομική στενότητα,αν και πιθανολογώ στην δεδομένη απροθυμία και εγκατεστημένη στο δημοτικό Μέγαρο νοοτροπία, αλλωστε χρήματα ξοδεύτηκαν αλόγιστα σε αλλες φαντασμαγορικές εκδηλώσεις που πρόσφεραν καλύτερη προεκλογική προβολή.
Παρατήρησα κανένα τοπικο μέσο εντυπο η ηλεκτρονικό δέν επεσήμανε αυτήν τήν αδιαφορία. Ας μην εχουμε τέτοιες υπερβολικές απαιτήσεις στήν Κατερίνη της ανεργίας μην τρέφουμε αυταπάτες ή θέλουμε την δημιουργία ενος κοινωνικού ιατρείου που θα διευκόλυνε ανασφάλιστους ή ανεργους που δέν εχουν πρόσβαση στο συρρικνούμενο ΕΣΥ που σιγα σιγα ιδωτικοπιείται, απαξιώνεται και καταργείται.

Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ

1 σχόλιο: