ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

21/4/14

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ!

Ο πιό μόρτης της παρέας έδωσε τη σοφή εξήγηση πως είναι δυνατόν μια...
χρεοκοπημένη χώρα να γιορτάζει το Πάσχα, σα να μην υποφέρει από την πιό ζοφερή οικονομική κρίση της νεώτερης Ιστορίας της. Τι συμβαίνει; Έχουν παραφρονήσει οι Ευρωπαίοι με τις αεροφωτογραφίες των νησιών, σε Αιγαίο και Ιόνιο. Πήκτρα!

Η έξοδος απο την Αθήνα στην ύπαιθρο το Πάσχα του 2014 είναι θριαμβευτική. Οι Έλληνες δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Την ερμηνεία του φαινομένου τη δίνει ο δικός σου.

«Δεν κοιμάμαι τα μεσημέρια, όμως την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς ήμουν ξαπλωμένος μπροστά στην τηλεόραση, με πήρε για λίγο, μάλιστα είδα και ένα όνειρο... Πως στις 7.30 θα πεθάνω... Άρχισα να μουντζώνω τον εαυτό μου. «Να, μαλάκα! Που δεν έφαγες μια μπριζόλα, που σου είχε απομείνει και την έβγαλες το μεσημέρι με ρεβύθια...»

Τι εννοείς, τον ρώτησαν απο την παρέα. Τι να εννοώ! Έτσι κι έτσι πεθαμένοι είναι οι Έλληνες, ότι έχουν στην άκρη αντί να το δώσουν στη Μέρκελ το καταξέσκισαν στις ημέρες του Πάσχα. Χαίρετε.



www.apodytiriakias.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου