ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

9/5/14

ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΟΡΙΝΟΣ .......! ! !

 ΕΞΟΔΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ 328.000.00 ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΟΡΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!!!!!!!

ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ !!!!...... ΚΑΙ....
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !!!!!


Η ΨΗΦΟΣ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ !!!!!!!!.

ΡΟΥΛΗΣ ΜΙΤΑΚΙΔΗΣ‎

Υπ. Τοπικος Συμβ. Κορινού 
Νέα Εποχή 

4 σχόλια:

  1. ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλε Δήμαρχε, μην αφήσεις φράγκο πουθενά, σε πάω και μακάρι να με αξιώσει ο ΘΕΟΣ να σου φέρω τσιγάρα και τηλεκάρτες κάποτε,αν υπάρξει ποτέ δικαιοσύνη και κάνε μου μια χάρη,δώσε και κανέναν από τους γύρω σου,όχι για να χεις παρέα,αλλά για να μην μείνει λέρα άλλη πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμ έβλεπε τους προηγούμενους Δημάρχους του Κορινού με τόσα εγκαίνια κοψιμο κορδέλας,αναθέσεις σε γκρέιντερ για καθαρισμό,ξανά κόντρα καθαρισμό,ξανά κόντρα καθαρισμό και κόψιμο χόρτων αλλα να λεφτά δεν τέλιωναν έτσι,ούτε και αυτοί χόρταιναν,δεν τους πείραξε και κανένας η αλήθεια να λέγεται στην Ελλάδα είμαστε,πήρε θάρρος ένα παραπάνω από αυτό και ήρθε να τους δείξει πως γίνονται αυτές οι χοντροδουλειές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΛΩΣΣΕΣ ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ,ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΤΑΙ,ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ,ΜΟΥΓΚΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΑΤΕ ΤΟΝ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑΕΙΝΑΙ,ΑΝ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΒΑΤΣΟ.ΤΟΝ ΤΡΕΜΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή