ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

8/5/14

Απάντηση του Αντώνη Μάντζιου προς τον Φίλιππο Ηλιάδη

 Στο κείμενό  με τίτλο:"Πως αλλιώς να περιγράψω την Βλακεία σας ; ; ;"

1.Ο καθένας δίνει από αυτό που έχει. Άλλος έχει ευγένεια, άλλος επιχειρήματα άλλος ύβρεις.

2. Κάποιοι έχουμε γράψει την πολύ μικρή μας ιστορία σε αυτή την πόλη, δείξαμε δείγματα γραφής, αγωνιστήκαμε στο ....
μέτρο του δυνατού, κάναμε φίλους και αντιπάλους, όχι όμως εχθρούς και ευτυχώς ούτε υβριστές.

3.Ακόμα και ο τελευταίος πολίτης αυτής της πόλης, αυτός που δεν παρακολουθεί ούτε από μακριά τον σφυγμό της, δεν θα με κατέγραφε ως υποστηρικτή του Χιονίδη, όντας ο μεγαλύτερος πολιτικός του αντίπαλος στο τρέχων δημοτικό συμβούλιο.

4. Αν δεν υπήρχε η φωτογραφία του επικεφαλής της λαϊκής συσπείρωσης θα νόμιζε κάποιος ότι ο υπογράφων το κείμενο θα προερχόταν από τον εντελώς αντίθετο πολιτικό χώρο που ευτυχώς δεν κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές και κατηγορείται ο χώρος αυτός ως εγκληματική οργάνωση.

5. Αν ανήκει στις γραμμές του ΚΚΕ μέσα από τις οποίες και εγώ αγωνίστηκα για 15 χρόνια, νιώθω βαθιά οδύνη και ντροπή γιατί ο χώρος αυτός πάντα ξεχώριζε για το ήθος των αγωνιστών του.

6. Δεν μπορώ  να τον παρακολουθήσω ούτε στο σκεπτικό του ούτε στο ύφος του και φυσικά δεν μπορώ να κάνω διάλογο με ύβρεις και χαρακτηρισμούς.

7. Αν δεν ανήκει στο χώρο του ΚΚΕ και της Λαϊκής συσπείρωσης  ζητώ συγνώμη που αναφέρθηκα σε αυτούς. Αν όμως ανήκει θα ήθελα να γνωρίζω αν τους εκφράζει το ύφος της απάντησης του.

Αντώνης Δ. Μάντζιος, οικονομολόγος
δημοτικός σύμβουλος Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου