ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

12/5/14

Λάρισα: Αντιεξουσιαστές δέρνονταν με χρυσαυγίτες ενώ... νύφη πήγαινε στο γάμο! (VIDEO)

Άγρια συμπλοκή χρυσαυγιτών με αντιεξουσιαστές, υπό τα έκπληκτα μάτια μιας... γαμήλιας πομπής, έγινε στην πλατεία Τυρνάβου της Λάρισας, την ίδια ώρα που τα ΜΑΤ προσπαθούσαν να χωρίσουν τους συμπλεκόμενους και να αποτρέψουν τα χειρότερα!

Ευτυχώς η νύφη δεν το... έσκασε και συνέχισε απτόητη να βαδίζει προς τα σκαλιά της κοντινής εκκλησίας, παρότι βρέθηκε ανάμεσα σε διασταυρούμενα «πυρά», με καρέκλες και μπουκάλια που εκτόξευε η μία πλευρά στην άλλη!

Χαρακτηριστικό είναι ότι την ίδια στιγμή που η νύφη περνά μπροστά από το σημείο των επεισοδίων, κάποιοι εκσφενδονίζουν αντικείμενα προς τη πλευρά των ΜΑΤ, ανάμεσά τους και έναν κάδο απορριμμάτων.

Σίγουρο είναι ότι νεόνυμφοι δεν πρόκειται να ξεχάσουν τον «επεισοδιακό» γάμο τους - στην κυριολεξία.

Ανεξάρτητα από το συγκεκριμένο περιστατικό, ανησυχία προκαλεί στην ΕΛ. ΑΣ. το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες ο δείκτης της έντασης ανεβαίνει επικίνδυνα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μόλις χθες διαδραματίσθηκε σοβαρό επεισόδιο στο Μαρούσι, στο οποίο υπήρξαν και τραυματισμοί, ύστερα από επίθεση αντιεξουσιαστών σε χρυσαυγίτες, ενώ λίγο αργότερα σημειώθηκε επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα σε στέκι αντιεξουσιαστών στον Κορυδαλλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου