ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

8/6/14

Η ατάκα του Σαμαρά στην Ντόρα δημιουργεί νέα δεδομένα στη Νέα Δημοκρατία

Μία ατάκα που είπε ο Αντώνης Σαμαράς στην Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη διάρκεια της σημερινής τους συνάντησης έχει βάλει φωτιά στο παρασκήνιο της Νέας Δημοκρατίας και δεν είναι λίγοι όσοι αναρωτιούνται αν δημιουργεί νέα δεδομένα μέσα στο κόμμα.

Το τετ α τετ Σαμαρά -Ντόρας πυροδότησε σενάρια...

Μέσα στο κλίμα στης παρατεταμένης ονοματολογίας, η μυστική συνάντηση του πρωθυπουργού με την Ντόρα Μπακογιάννη, έφερε νέα σύγχυση, καθώς έβαλε μπροστά τα σενάρια που τη θέλουν να αναλαμβάνει το πόστο του κ. Στουρνάρα.

Σαμαράς και Μπακογιάννη συναντήθηκαν στο σπίτι του πρωθυπουργού στη Μουρούζη και συζήτησαν για περίπου 40 λεπτά με σαφή διάθεση και από τους δύο να γυρίσουν σελίδα στην ψυχροπολεμική σχέση τους.

«Είμαστε στο ίδιο κόμμα, θα πάμε μαζί», φέρεται να είπε ο πρωθυπουργός στη Ντόρα Μπακογιάννη, με την οποία συζήτησε όλες τις εξελίξεις στην πρώτη τους συνάντηση μετά από δύο χρόνια.

Ενώ υπάρχουν και πληροφορίες που αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ο πρωθυπουργός να καταλήγει στο πρόσωπο της Ντόρας Μπακογιάννη για το υπουργείο Οικονομικών, ωστόσο, το πιθανότερο είναι η βουλευτής της ΝΔ να μην βρεθεί στη νέα κυβέρνηση, αλλά να πάει στις Βρυξέλλες ως Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου