ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

22/7/14

Πρώτο παγκόσμιο συνέδριο Γαστρεντερολογίας στην Πιερία..Η αρχή έγινε...Επιτέλους ξυπνάνε τα γατάκια στην Πιερία..

Πρώτο παγκόσμιο συνέδριο Γαστρεντερολογίας στην Πιερία




Στόχος του πρώτου παγκόσμιου συνεδρίου «η δημιουργία εξελίξεων» στην επιστήμη της γαστρεντερολογίας...




Ιατρικό σεμινάριο γαστρεντερολογίας πραγματοποιείται με επιστήμονες από όλο τον κόσμο στην Παραλία Κατερίνης σε γνωστό ξενοδοχείο από τις 21 έως τις 25 Ιουλίου.






Εμπνευστής και διοργανωτής του εγχειρήματος που διοργανώνεται για πρώτη χρονιά φέτος στους πρόποδες του Ολύμπου είναι ο συντοπίτης μας, Dr. Αλέξανδρος Σαραφίδης.

Ο κ. Σαραφίδης κατάγεται από την πόλη της Κατερίνης αλλά γεννήθηκε και σπούδασε στις Βρυξέλλες όπου και εργάζεται σε μεγάλα ιδιωτικά νοσοκομεία.

«Φιλοδοξώ να πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε αυτόν τον υπέροχο τόπο αυτό το συνέδριο στο οποίο θα συμμετέχουν μεγάλες προσωπικότητες της ιατρικής κοινότητας από όλο τον κόσμο. Και που μάλιστα όπως φέτος, θα δημιουργούν τις ιατρικές εξελίξεις στον τομέα της επιστήμης τους».

Ο κ. Σαραφίδης θέτει ως στόχο τη συνεργασία και άλλων ειδικοτήτων συνδεδεμένων με τη γαστρεντερολογία ώστε να προλαμβάνονται παθήσεις σχετικές με το πεπτικό σύστημα του ανθρώπινου οργανισμού.

Στο συνέδριο συμμετέχουν 40 προσωπικότητες από την επιστημονική ιατρική κοινότητα μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Γαστρεντερολογίας, κ. Πασπάτης και η αντιπρόεδρος, κ. Παρασκευά .Όπως ανέφερε ο κ. Σαραφίδης, στόχος του είναι κάθε χρόνο οι συμμετοχές στο συνέδριο να αυξάνονται ωστέ σε βάθος χρόνου, να αποκτήσει παγκόσμια φήμη.

Ο κ. Σαραφίδης θέλοντας να βοηθήσει παράλληλα τον τόπο καταγωγής του, προωθεί το τουριστικό προϊόν της Πιερίας με επισκέψεις των συμμετεχόντων σε αρχαιολογικούς και άλλους χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου