ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

20/8/14

To Kapa News μιλάει με τους επικεφαλής του νέου Δημοτικού συμβουλίου Κατερίνης για το μέλλον της πόλης αποκλειστικά!

Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια όλο αυτό τον καιρό, η συντακτική ομάδα..... για τη δική σας ενημέρωση να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα από το νέο Δημοτικό συμβούλιο της πόλης που την 1η Σεπτεμβρίου αναλαμβάνει τα ινία της πόλης. Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκε μόνο το 50% της Νέας Δημοτικής αρχής, δηλαδή ο κ. Χρήστος Γιαννούλης και ο κ. Νίκος Μακρίδης. Το Υπόλοιπό 50% κ. Σάββας Χιονίδης δήμαρχος και Χαράλαμπος παπαδόπουλος μας αγνόησε, μας απαξίωσε, μας σήκωσε ένα τοίχος απροσπέλαστο σαν αυτό της Σπιναλόγκα…


Αγαπητοί αναγνώστες του k-news…

Ο κ. Παπαδόπουλος ήταν απόμακρος από την πρώτη κιόλας στιγμή με ένα ρητό και κατηγορηματικό ΟΧΙ. Σαν την πολιτική και την τακτική του πολιτικού χώρου που υπηρετεί, που δήθεν τάσσεται κοντά το λαϊκά στρώματα αλλά πάντα όποτε χρειάστηκε δίχως κανένα ενδοιασμό βρέθηκε απέναντι.

Στο ίδιο μήκος κύματος και λίγο ποιο χειρότερα με συμπεριφορά Καίσαρα, ο κύριος Δήμαρχος. Δεν ασχολήθηκε καν, δεν μπήκε καν στη διαδικασία να στείλει ούτε μια απάντηση στα e-mail που του κοινοποιήσαμε. Ούτε τον φόρτο εργασίας, ούτε αίθριο του καλοκαιριού δεν επικαλέστηκε για να δικαιολογηθεί. Άλλωστε σε ποιον τάχα μου θα απολογούταν ή θα δικαιολογούταν, για ποιον θα έμπαινε στη διαδικασία να απαντήσει, σε ένα καινούριο blog και σε άγνωστους παντελώς συντάκτες.


Λίγο από το χρόνο θα διέθετε να απαντήσει σε τέσσερα ερωτήματα.
Και προτίμησε να μην μας δώσει ούτε λίγο από το χρόνο του.
Άλλωστε οι δημοσιογραφίσκοι, οι υπάλληλοι του γραφείου τύπου έχουν αναλάβει και βγαζουν εις πέρας με το κακλύτερο τρόπο το έγο της ενημέρωσης των πολιτών της πόλης της Κατερίνης και του Δήμου κατ᾽επέκταση.

Η ενημέρωση για την πόλη της Κατερίνης ήταν, είναι και παραμένει ζητούμενο.
Όπως ζητούμενο παραμένει και για την χώρα.

Και ο κύριος Δήμαρχος ως στρατευμένος από καιρό στις πολιτικές του πολιτικού χώρου που υπηρετεί, με τη σειρά και αυτός, πράττει το ίδιο.

Αποφασίζει πού και σε ποιούς θα μιλά και τι θα λέει. Προστατεύει τον εαυτό του από κακές παρέες και συναναστροφές ...!

Κατανοούμε τον φόρτο εργασίας του κυρίου Δημάρχου, αφουγκραζόμαστε τις αγωνίες του και τον υπερβάλλοντα ζήλο που δείχνει καθημερινά να πάει την πόλη μας πολύ μακριά, ελπίζουμε όχι στον αγύριστο!

Δεν κατανοούμε την απαξίωση αυτή και παραμένει άγνωστο προς εμάς το γιατί.


Εκείνος και το γραφείου τύπου του προφανώς ξέρουν καλύτερα! Μια που επικαλούνταν τόσο προεκλογικά ένα Δήμο ανοικτό σε όλους, δίχως διαχορισμούς και αποκλεισμούς... Αμ δεν το είδαμε αυτό...από πρώτο χέρι.

Τούτο λοιπόν φανερώνει πως η απαξίωση του και το γύρισμα της πλάτης στην δική μας προσπάθεια έχει ως σκοπό να δείξει τα δόντια του, να μη φανεί εύκολος, αλλά ποιο τραγικό είναι το γύρισμα της πλάτης στην ενημέρωση όσων αναγνωστών επιλέγουν το blog μας για την καθημερινή τους ενημέρωση.

Δεν να μας έχει καταλάβει καμιά απογοήτευση το αντίθετο μάλιστα, συνεχίζουμε το έργο μας και την αποστολή μας να κάνουμε ενημέρωση με τον ίδιο και περισσότερο ζήλο.

Δεν διεκδικούμε τίποτα περισσότερο από το μερίδιο αλήθειας και ενημέρωσης που μας αναλογεί ως ενεργοί πολίτες και θα το απαιτήσουμε.
Και θα το διεκδικήσουμε όσες φορές και αν χρειαστεί να μας απαξιώσουν στην πορεία. Εμείς ευγενικά θα τους καλούμε σε διάλογο και το blog μας θα είναι ανοικτό σε κάθε τους δημοσίευση.

Πάρα αυτά θα ευχηθούμε καλή δύναμη σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν, για το καλό της κοινωνίας της Κατερίνης και του Δήμου βεβαίως βεβαίως!

Και ας ελπίσουμε πως τούτο δεν ήταν παρά μια κακή συγκυρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου