ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

1/9/14

Στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ μπαίνουν οι ανασκαφές στον τάφο της Αρχαίας Αμφίπολης!


Αντικείμενο στοιχηματισμού στο γνωστό τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ... «Πάμε Στοίχημα» πρόκειται να αποτελέσει από τις αρχές τις επόμενης εβδομάδας το φλέγον ερώτημα «Σε ποιόν ανήκει ο τάφος της Αμφίπολης» που απασχολεί εδώ και εβδομάδες τόσο τους αρχαιολόγους όσο και την παγκόσμια κοινή γνώμη.
Πρόκειται για μία πρωτοποριακή ιδέα της ΟΠΑΠ Α.Ε. η οποία με την κίνηση αυτή επιδιώκει με έναν ευρηματικότατο τρόπο να καρπωθεί το μεγάλο ενδιαφέρον του ελληνικού (και όχι μόνο) λαού για τις αρχαιολογικές ανασκαφές που συντελούνται εδώ και πολλές ημέρες στον μεγαλοπρεπή και άγνωστης μέχρι στιγμής κυριότητας βασιλικό τάφο της αρχαίας πόλης.
Στην νέα και ομολογουμένως πρωτότυπη κατηγορία του «Πάμε Στοίχημα» η οποία έχει προγραμματιστεί να εισαχθεί επίσημα στο στοιχηματικό κουπόνι την 1η Σεπτεμβρίου φέροντας τον χαρακτηριστικό τίτλο «Αρχαιολογικό Πρωτάθλημα Αμφίπολης 2014», ο κάθε παίχτης θα μπορεί να ποντάρει όσα χρήματα επιθυμεί στο πρόσωπο της αρχαιότητας που πιστεύει ο ίδιος ότι βρίσκεται πίσω από την κυριότητα του τάφου.
Το κουπόνι του ΟΠΑΠ με τις επιλογές του γνωστού τοπικού αρχαιολογικού πρωταθλήματος (όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του άρθρου) θα περιλαμβάνει ως δυνατές απαντήσεις στην κρίσιμη ερώτηση και τις πέντε προσωπικότητες που έχουν μέχρι στιγμής υποδειχθεί από αρχαιολόγους, ιστορικούς μελετητές και επιστήμονες ως οι επικρατέστερες για να κρύβονται μέσα στα βάθη του αρχαίου βασιλικού τάφου.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι λίγα μόλις λεπτά μετά την επίσημη ανακοίνωση της ΟΠΑΠ.ΑΕ. σχετικά με το επερχόμενο λανσάρισμα της νέα κατηγορίας του δημοφιλούς τυχερού της παιχνιδιού, την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο έκαναν εκατοντάδες ιστοσελίδες στοιχημάτων με αυτοπροσδιοριζόμενους ως αρχαιολογικούς bookers στοιχήματος οι οποίοι υπόσχονται ότι διαθέτουν έγκυρα προγνωστικά για το νέο είδος στοιχηματικού παιχνιδιού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να κυκλοφορήσουν και τα πρώτα περιοδικά με προγνωστικά για το νέο αρχαιολογικό στοίχημα τα οποία θα παρέχονται όχι μόνο από bookers με αρχαιολογικές γνώσεις αλλά και από διακεκριμένους αρχαιολόγους και ιστορικούς της χώρας μας που έχουν ήδη εκδηλώσει την προθυμία τους να παρέχουν τις επιστημονικές προβλέψεις τους στον κόσμο.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Όπως επισημαίνεται και στην promo αφίσα του ΟΠΑΠ (βλέπε φωτογραφία άρθρου) οι αποδόσεις στο νέο στοίχημα πρόκειται να αλλάζουν συνεχώς ανάλογα με τα εκάστοτε ευρήματα των αρχαιολογικών ανασκαφών.
Για τον σκοπό αυτό -όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Πολιτισμού- καθίσταται απολύτως αναγκαία η συνεχής ενημέρωση των παιχτών τόσο σχετικά με τις αποδόσεις όσο και ευρύτερα με την πορεία των ανασκαφών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου