ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

22/9/14

ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ! ΤΟΤΕ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΟΛΑ... ΘΑ ΠΑΕΙ Ή ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ H ΕΛΛΑΔΑ EURO-ΒΥΖΙΩΝ;


Στο διαγωνισμό συμμετέχουν μόνο μέλη της EBU (συνεταιρισμός Ευρωπαϊκών Καναλιών) στην οποία η ΝΕΡΙΤ δεν είναι ακόμη μέλος, επειδή είναι νέο κανάλι.... Υπέβαλλε αίτηση ένταξης στη συμμαχία αυτή των καναλιών, το αίτημά της θα γίνει δεκτό τον Δεκέμβριο, όταν θα συνεδριάσει η EBU και αμέσως θα λάβει και την πρόσκληση για τη συμμετοχή στη EUROVISION 2015.
Εμπορικό πανηγύρι είναι η eurovision, δεν είναι κορόιδα οι της EBU να χάσουν το ελληνικό κοινό. Υπάρχει μια πολύ μικρή πιθανότητα, να μην προλάβει η ΝΕΡΙΤ φέτος τις προθεσμίες, αλλά ...δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Δεν θα χάσει η Βενετιά βελόνι.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ Α.Ε.

Σχετικά με δημοσιεύματα εφημερίδων και ιστολογίων για τη συμμετοχή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, η ΝΕΡΙΤ δηλώνει τα ακόλουθα:
1. Βάσει των κανονισμών της EBU, δεν είναι προς το παρόν δυνατή η εξέταση του αιτήματος της ΝΕΡΙΤ για συμμετοχή στον διαγωνισμό του 2015, καθώς απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό είναι ο ενδιαφερόμενος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός να αποτελεί πλήρες μέλος της Ένωσης.
2. Η ΝΕΡΙΤ έχει καταθέσει πρόταση για να ενταχθεί ως πλήρες μέλος της EBU, η οποία θα εξεταστεί τον Δεκέμβριο από τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης.
3. Η EBU προτίθεται να επανεξετάσει το αίτημα της ΝΕΡΙΤ για συμμετοχή στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision εφόσον εγκριθεί η ένταξή της ως πλήρους μέλους της Ένωσης από τη Γενική της Συνέλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου