ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

20/9/14

Μεγάλη επιτυχία είχε η πρώτη μέρα της διοργάνωσης "ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΕ ΤΗΝ PORSCHE CLUB HELLAS"!!!


Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα της εκδήλωσης "ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΕ ΤΗΝ PORSCHE CLUB HELLAS" με μεγάλη επιτυχία.

Τα αυτοκίνητα έφτασαν το μεσημέρι στο Λιτόχωρο απ' όπου και ξεκίνησαν με τον κ. Απόστολο Λάγιο την ξενάγηση της Πιερίας ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα που είχε καταρτιστεί νωρίτερα. Τα πληρώματα αλλά και οι επισκέπτες έμειναν κατενθουσιασμένοι. Οι μεν απο τις ομορφιές της Πιερίας και οι δε απο τα πανέμορφα Porsche που συμμετείχαν στην εκδήλωση.

Το μεσημέρι γύρω στις 4:00 τα αυτοκίνητα έφτασαν στην πόλη της Κατερίνη όπου φιλοξενήθηκαν (λόγω χώρου) στους χώρους πάρκινκ που διαθέτουν στις επιχειρήσεις τους οι επιχειρηματίες (και χορηγοί της εκδήλωσης) κ. Βροντινός Χρήστος (1ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Κατ.- Θεσσ/νίκης) και Σταθακόπουλος Δημήτριος (4ο χλμ. Παλαιάς Εθνικής Οδού Κατ.- Θεσσ/νίκης).

Η δεύτερη μέρα όπου και θα ολοκληρωθεί η προαναφερθείσα εκδήλωση, θα ξεκινήσει αύριο το πρωί στις 10:30 απο το Λιτόχωρο και συγκεκριμένα απο το πάρκο του Λιτοχώρου. Εκεί θα γίνει κατ' αρχάς η έκθεση των αυτοκινήτων Porsche και θα ακολουθήσει διαγωνισμός καλύτερου αυτοκινήτου.

Μετά οι οδηγοί θα αναχωρήσουν για τα Πριόνια Ολύμπου, στα 1.100 μέτρα υψόμετρο. Τα Πριόνια είναι το τελευταίο σημείο στο οποίο μπορούμε να οδηγηθούμε με το αυτοκίνητο (απέχει 18 χιλιόμετρα από το Λιτόχωρο) και εκεί υπάρχει διαμορφωμένος χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων. Εκεί θα γνωρίσουν τον φύλακα Ολύμπου τον κ.Δημήτρη Κυρίτση που φυλάει τον Όλυμπο χειμώνα καλοκαίρι, και θα απολαύσουν το τσάι Ολύμπου και την φασολάδα Ολύμπου,εκεί θα μας διηγηθεί ο κ. Κυρίτσης ιστορίες για το μυθικό βουνό, και θα μιλήσει και ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ 926 Απόστολος Λάγιος.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση είναι ανοικτή σε όλο τον κόσμο. Όσοι θέλουν να θαυμάσουν τα θρυλικά αυτά αυτοκίνητα, αλλά και να συμμετέχουν στην διαδρομή μαζί, μπορούν αύριο να επισκεφθούν το Λιτόχωρο και να λάβουν μέρος στην εκδήλωση ψηφίζοντας για την καλύτερη Porsche αλλά και ακολουθώντας τα οχήματα στην προαναφερθείσα διαδρομή.

Το ΠΙΕΡΙΚΗ εξασφάλισε το πρώτο φωτογραφικό υλικό και σας το παρουσιάζει. Αύριο θα υπάρχει και συνέχεια στο ρεπορτάζ, ενώ τις επόμενες ημέρες θα σας δείξουμε κατ' ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ βίντεο αλλά και πολλές περισσότερες φωτογραφίες...















Ρεπορτάζ: Πέτρος Σταθακόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου