ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

15/10/14

Η 16η Οκτωβρίου είναι γιορτή!


Εμπορικός Σύλλογος Κατερίνης

Κλειστά θα είναι την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου όλα τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου, λόγω της τοπικής αργίας για την απελευθέρωση της Κατερίνης....


«Η διατήρηση των οικογενειακών δεσμών, των παραδόσεων και των θεσμών της χώρας μας, παραμένει το πρωταρχικό μέλημα της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Με την ευκαιρία, ο Εμπορικός Σύλλογος, για μια ακόμα φορά δηλώνει την αντίθεσή του στην κατάργηση των επισήμων αργιών και των τοπικών εορτών, όπως προωθείται από τα πολυκαταστήματα και τις πολυεθνικές εταιρίες.

«Δεν κατάφεραν το περαιτέρω άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και ετοιμάζουν την κατάργηση αργιών, αξιών και θεσμών όμως εμείς, ως Εμπορικοί Σύλλογοι, είμαστε διατεθειμένοι με κάθε μέσο να ανακόψουμε για μια ακόμη φορά τις βλέψεις και τις προθέσεις τους», καταλήγει η ανακοίνωση, στέλνοντας σαφές μήνυμα για τις προθέσεις των εμπόρων της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου