ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

24/10/14

70 ΒΜW στην πόλη της Καυερίνης...Έκλεψαν τις εντυπώσεις...

70 BMW στην πόλη της Κατερίνης

Γνωριμία με τον Όλυμπο για το ΒMW North Club Hellas...



Περισσότερα από 70 αυτοκίνητα μάρκας BMW έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο κέντρο της Κατερίνης το πρωί της προηγούμενης Κυριακής, στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου λειτουργίας του ΒMW North Club Hellas.


Οι οδηγοί και μέλη του Club έφτασαν στην Κατερίνη από το Δήμο Δίου-Ολύμπου, όπου διέμειναν το Σάββατο και όπου σε παρόμοια εκδήλωση, που έγινε στο Λιτόχωρο, παρουσίασαν στο κοινό τα οχήματά τους. Είχαν επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Όλυμπο, αφού ανέβηκαν και στα Πριόνια, ενώ ξεναγήθηκαν και στο Ναυτικό Μουσείο Λιτοχώρου.


Στην πόλη της Κατερίνης έφτασαν λίγο πριν το μεσημέρι. Κλασσικές BMW και νεότερα μοντέλα πλημμύρισαν την πλ. Ελευθερίας και τον κεντρικό πεζόδρομο αποσπώντας το θαυμασμό και τα βλέμματα των πολιτών, που επιστράτευσαν τις φωτογραφικές τους μηχανές για να τα απαθανατίσουν.


Τα πληρώματα των BMW καλωσόρισαν ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, η αντιπεριφερειάρχης Σοφία Μαυρίδου, ο βουλευτής Γ. Κωνσταντόπουλος, ο αστυνομικός διευθυντής Αθανάσιος Ματζούκας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηλίας Τάπρας, ο περιφερειακός σύμβουλος Στέφανος Μπιτόπουλος και η δημοτική σύμβουλος Π. Μακρίδου, η οποία είχε αναλάβει και τη διοργάνωση της εκδήλωσης. Τις ευχαριστίες του για τη θερμή υποδοχή εξέφρασε ο εκπρόσωπος του BMW North Club Hellas επισημαίνοντας παράλληλα τη σημαντική συνεισφορά των μελών του Club.


Αξίζει να σημειωθεί πως την ευθύνη της διοργάνωσης του διημέρου στην Πιερία, είχαν η Βmw North Club Hellas, ο Δήμος Κατερίνης, ο Δήμος Δίου – Ολύμπου, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ 926 Απόστολος Λάγιος και η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Σκοτίνας.


Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Club για τον ένα χρόνο λειτουργίας και δράσης του, ενώ έγινε και ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών. Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου