ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

18/10/14

Βίντεο: Γυμνή τιμωρία, σαν τη Bellucci στη "Μαλένα"


Σκηνές από την ταινία "Μαλένα" εκτυλίχθηκαν στη Κίνα, όπου μια ομάδα γυναικών τιμωρεί την ερωμένη του συζύγου μιας εξ αυτών, όπως είχε γίνει με την Monica Bellucci στη διάσημη ταινία, για τελείως διαφορετικούς λόγους βέβαια.

Το περιστατικό συνέβη σε πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο στην κινεζική πόλη Puyang. Θύμα η 38χρονη Lin Yao Li που δέχθηκε βίαιη επίθεση εξαγριωμένων γυναικών, οι οποίες τη χτυπούσαν με μανία και την ξεγύμνωσαν σκίζοντάς της τα ρούχα, μπροστά στα απαθή βλέμματα των περαστικών.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, πρόκειται για την τελευταία χρονικά από μια σειρά παρόμοιων επιθέσεων που έχουν λάβει χώρα στην Κίνα, ενώ είναι η δεύτερη περίπτωση αυτοδικίας μέσα σε έναν μήνα.



Η 38χρονη δέχθηκε επίθεση από τέσσερις γυναίκες ενώ κατευθυνόταν από τα μαγαζιά στο σπίτι της. Αρχικά δέχθηκε μια γροθιά και στη συνέχεια κλωτσιές. Αποτέλεσμα ήταν να πέσει κάτω.

Ενώ ήταν κάτω οι τέσσερις γυναίκες συνέχιζαν να τη χτυπούν, να της τραβούν τα μαλλιά και να την κλωτσούν στο στήθος και τα γεννητικά όργανα, ενώ παράλληλα της έσκιζαν τα ρούχα.

Η Li μεταφέρθηκε αργότερα σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο, όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ έφερε τραύματα, αμυχές και σοβαρούς μώλωπες.



Εκπρόσωπος της Αστυνομίας αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο, δηλώνοντας μόνο ότι η υπηρεσία δεν δέχθηκε καμία κλήση και ότι καμία από τις εμπλεκόμενες δεν απευθύνθηκε στις αρχές για κάποιο από τα περιστατικά.


Πηγή: dailymail


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου