ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

18/10/14

Γ. Τράγκας: Αυτογελοιοποιούνται όσοι εμφανίζονται ως σωτήρες


«Δεν επιβιώνουμε ως χώρα όσο δεν βάζουμε μυαλό» τόνισε ο Γιώργος Τράγκας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ε με την Λίνα Κλείτα και συνέχισε λέγοντας: «Η παρατεταμένη οξυμένη πολιτική ρευστότητα γεννά μόνο αντιπαραθέσεις. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει συνεννόηση στα σημαντικά θέματα;»

Τόνισε ότι η συνεννόηση θα έρθει όταν γίνει αντιληπτό ότι «αυτογελοιοποιούνται όσοι εμφανίζονται ως σωτήρες. Όποιος εμφανίζεται ως σωτήρας, τσαμπουκάς, ξερόλας και υπερπατριώτης»

Ο Γιώργος Τράγκας επεσήμανε ότι απέναντι σε αυτές τις συμπεριφορές οι ξένοι είτε δεν κάθονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είτε μας βλέπουν ως «λιλιπούτιους»

Παράλληλα εκτίμησε ότι η χώρα θα παραμείνει υπό αυστηρό, ασφυκτικό έλεγχο μέχρι το 2030! Μίλησε για «οικονομική κατοχή» και ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα καθοδηγείται από τους ξένους δανειστές. Αποδείχθηκε ότι όποτε θέλουν στέλνουν μηνύματα όπως τώρα με τις αγορές και τα επιτόκια.

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων, τόνισε ότι δεν έχουν το δικαιώμα αυτοί που τους διόρισαν για να πάρουν την ψήφο τους, τους έδωσαν και δάνεια, να έρχονται μετά από 15-20 χρόνια και να ζητάνε αξιολόγηση. Αυτό αποτελεί ευθανασία για τους παλιούς δημοσίους υπαλλήλους είπε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου