ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

20/10/14

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι μια ανάγκη. Είναι όπως το φαγητό, δεν νομίζω ότι χορταίνεται.

Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι μια ανάγκη. Είναι όπως το φαγητό, δεν νομίζω ότι χορταίνεται. Μου το έχουν τεκμηριώσει επιστήμονες γιατροί αυτό, όταν θέλησα να το ερευνήσω» Γιώργος Μαζωνάκης , ποιος άλλος;...Ο εκκεντρικός τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για τις σχέσεις, τα πάθη, αλλά και το σεξ όπως διαβάσαμε σε ενημερωτικό πόρταλ.


«Είμαι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλά πράγματα κι έχει δηλώσει άλλα τόσα για τα πάθη του. Καμιά φορά το κάνω και σαν είδος ψυχανάλυσης ή και ξορκισμού. Συμφιλιωνόμαστε με τα πάθη μας και προχωράμε. Ποιος είναι ο άνθρωπος που δεν έχει πάθη δηλαδή;», απάντησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό ποικίλης ύλης!Δεν θέλησε να αποκαλύψει αν αυτή την περίοδο βρίσκεται σε κάποια σχέση, καθώς «προτιμώ τα αυστηρά προσωπικά να μένουν εν οίκω», αποκάλυψε όμως ότι στη ζωή του το σεξ «είναι αρκετά υπερεκτιμημένο», χωρίς ωστόσο να δηλώνει «χορτασμένος». «Χορταίνεται το σεξ; Είναι μια ανάγκη. Είναι όπως το φαγητό, δεν νομίζω ότι χορταίνεται. Μου το έχουν τεκμηριώσει επιστήμονες γιατροί αυτό, όταν θέλησα να το ερευνήσω. Είχα και διάφορα ενοχικά θέματα γι αυτό το πράγμα. Γιατί να υπάρχει; Γιατί να το θέλουμε κάποιες φορές τόσο πολύ; Τόσα γιατί», εξήγησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου