ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

25/11/14

Άνοιξε επιτέλους μετά από 15 και πλέον χρόνια η κάθοδος της βόρειας εισόδου της Λεπτοκαρυάς, από τον παράπλευρο της σιδηροδρομικής γραμμής δρόμο.

Άνοιξε επιτέλους μετά από 15 και πλέον χρόνια η κάθοδος της βόρειας εισόδου της Λεπτοκαρυάς, από τον παράπλευρο της σιδηροδρομικής γραμμής δρόμο. Παρουσία αστυνομικής δύναμης , φορτωτής και δύο φορτηγά της ΔΕΑΔΟ ( ΔΕΑΛ) δούλευαν μέχρι αργά προχθές το βράδυ και απομάκρυναν όλα τα μπάζα και τα εμπόδια που για πολλά χρόνια εμπόδιζαν την πρόσβαση προς την παραλία. Την επόμενη μέρα πολλοί αναρωτήθηκαν αν ήταν τόσο δύσκολο για τους τέσσερις προηγούμενους δημάρχους και δεν προχώρησαν στην διάνοιξη. Είναι γνωστό ότι οι ιδιοκτήτες μέχρι τις καραμπίνες είχαν πάρει στο παρελθόν προκειμένου να αποτρέψουν την διάνοιξη του δρόμου, αφού θεωρούσαν ότι τους κορόιδεψαν ( και με το δίκιο τους) όταν στο σχέδιο στης Λεπτοκαρυάς, το οποίο κυρώθηκε το 2000, τους μετακίνησαν σε οικόπεδο που δεν υπήρχε!!!!!!

Με τη δυναμική παρέμβαση Δημάρχου και αντιδημάρχων ο δρόμος άνοιξε και σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου σύντομα θα δοθεί στην κυκλοφορία. Κατά πως φαίνεται και ο άγιος φοβέρα θέλει. Ή μήπως το παραλιακό οικοπεδάκι όπως σχολίασε κάποιος κακεντρεχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου