ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

20/11/14

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Περίστασης σε συνεργασία με τον αθλητικό σύλλογο «ΖΕΥΣ», πραγματοποίησαν στο Δημοτικό Σχολείο Περίστασης, επίσκεψη των μαραθωνοδρόμων-πρωταθλητών κ. Ανδριόπουλου Σπύρου και κ.Λαζαρίδη Κυριάκου καθώς και του αθλητικού δημοσιογράφου κ.Μαμουζέλου Γιάννη. Οι καλεσμένοι... μετέφεραν στα παιδιά «την αγάπη για τον αθλητισμό πάντα όμως με παράλληλη αγάπη για τα γράμματα και για το σχολείο».
Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν με τους καλεσμένους, για τις ιστορίες που είχε ο καθένας να μεταφέρει στα παιδιά τόσο από τα παιδικά τους χρόνια όσο και από τις αθλητικές τους εμπειρίες. Καταιγισμό ερωτήσεων δέχτηκε ο κ.Μαμουζέλο, από τα παιδιά της ΣΤ, αποσπόντα απαντήσεις για όλη την πορεία της σταδιοδρομία του.
Η θερμή υποδοχή του συλλόγου Διδασκόντων, του Συλλόγου Γονέων και των μαθητών, ενθουσίασε τους καλεσμένους όπου πρότειναν μελλοντική επίσκεψη στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου