ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

16/11/14

Τα Χειρότερα ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ που έχουν ειπωθεί στην ΤV!!! (BINTEO)


Πριν από λίγο καιρό θέλησε να φορέσει το στέμμα της Βασίλισσας Ομορφιάς στην Κύπρο, όμως τελικά το μόνο που κατάφερε η Νάταλι Ριάρ ήταν να στεφθεί η Βασίλισσα των Μαργαριταριών. Όχι αυτών που είναι στο βυθό κρυμμένα, αλλά των άλλων, των λεκτικών....
Η νεαρή κοπέλα, η οποία επιθυμεί να ξεχωρίσει σε διαγωνισμό ομορφιάς της Κύπρου, πριν από μερικές εβδομάδες είχε κληθεί να απαντήσει στην επιτροπή “τι θα έλεγε σε κάποιον που ήταν φορέας του AIDS”.

Εκείνη τότε είχε απαντήσει,σύμφωνα με το mediasoup.gr : “Θα του έλεγα μπράβο, συγχαρητήρια”… και ένας medi-ακός σεισμός ξέσπασε με αυτή τη δήλωσή της. Στη συνέχεια, η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Facebook ξεκαθάρισε πως δε γνώριζε τι σημαίνει η λέξη “φορέας”.

Άλλη μία φορά όμως, η Νάταλι Ριάρ “ξαναχτυπά”. Το μοντέλο κατά την διαδικασία του διαγωνισμού κλήθηκε να υποδυθεί την Μαρία Κάλλας και μετά να μιλήσει γι’ αυτήν. Η Νάταλι μεταξύ άλλων “εκτόξευσε” την εξής ατάκα:

“Τότε ήταν που έκανε την πρώτη της αυτοκτονία”.

Αμέσως, η κριτική επιτροπή που ήταν…χαμένη στη μετάφραση, έσπευσε να την διορθώσει on air, λέγοντάς της πως ήταν η πρώτη απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει η μεγάλη σταρ.
Σε αυτό το σημείο αναρωτιέσαι: “Επίτηδες τα λέει;”. Το άγχος της κοπέλας ωστόσο προδίδει ότι δε γίνεται τίποτα επιτηδευμένα, απλά πιθανότατα είναι χαμηλό το μορφωτικό της επίπεδο. Και δυστυχώς αυτή είναι μία μάστιγα, η οποία “πλήττει” πολλές – όχι όλες – ομορφες, ψηλές κοπέλες, που ονειρεύονται να κάνουν καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ (ή και γενικότερα στον καλλιτεχνικό χώρο).

Με αφορμή λοιπόν την ατάκα της ημέρας που είπε η καλλονή από την Κύπρο, θυμηθήκαμε πολλά τηλεοπτικά μαργαριτάρια που έκαναν τους τηλεθεατές να απορήσουν, να μπερδευτούν, να προβληματιστούν, αλλά και να γελάσουν με την καρδιά τους.

Δείτε το video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου