ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

19/12/14

ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΧΑΙΚΑΛΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ” ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΑΠΟ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ.

 
“ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ 3 ΕΚ ΕΥΡΩ ΚΑΙ 700.000 ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΑ”- “ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ…”-ΤΟΥΣ ΑΔΕΙΑΖΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ: “ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ”

Aπόπειρα χρηματισμού του για την προεδρική εκλογή επιβεβαίωσε το πρωί της Παρασκευής ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, μετά από σχετικές δηλώσεις του καλλιτέχνη Λάκη Λαζόπουλου.

Οπως δήλωσε στον ANT1 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, η πρόταση που του έγινε ανερχόταν συνολικά σε 2 με 3 εκατομμύρια ευρώ. Προέβλεπε αρχικά να του δοθούν 700.000 ευρώ μετρητά, στη συνέχεια να αποπληρωθεί δάνειο που οφείλει σε τράπεζα και τέλος να υπογράψει συμβόλαια με εταιρείες παραγωγής.
Δείτε το βίντεο της καταγγελίας καθώς και την επιβεβαίωση του Χαϊκάλη

Χαικάλης: “Μου έγινε ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟΥ από 2 εώς 3 εκ. ευρώ για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας”!! (Συνεχής Ενημέρωση)



Συμπλήρωσε πως έχει παραδώσει στις εισαγγελικές Αρχές οπτικό και ακουστικό υλικό από δυο συναντήσεις με το πρόσωπο που πήγε να τον δωροδοκήσει και προσέθεσε ότι και ο ίδιος έχει καταθέσει στους εισαγγελείς.

Δεν αποκάλυψε το πρόσωπο που προσπάθησε να τον δωροδοκήσει, ούτε τον πολιτικό του χώρο. Ο κ. Λαζόπουλος νωρίτερα είχε αναφέρει πως δράστης της απόπειρας ήταν ένας επιχειρηματίας, τον οποίο δεν κατονόμασε.

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν στις 13:00 το μεσημέρι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Με παρέμβασή του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης σημείωσε ότι «η αποκάλυψη δεν γίνεται σε έναν ουδέτερο χρόνο, επιβάλετε η εισαγγελία να ενημερώσει τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, καθώς μετά και την πρώτη ψηφοφορία το θέμα επηρεάζει την εκλογική διαδικασία».

Ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε επίσης ότι μετά τα δημοσιεύματα περί χρηματισμού βουλευτών, προκειμένου να ψηφίζουν για Πρόεδρο Δημοκρατίας, είχε κατηγορηθεί ότι δηλητηριάζει με αυτό τον τρόπο την πολιτική ζωή. «Σήμερα αποδεικνύονται ότι υπάρχουν στοιχεία», ανέφερε.

Αντίδραση για θέμα Χαϊκάλη


Σύμφωνα με πληροφορίες το περασμένο Σάββατο ο κ.Χαικάλης προςήλθε στον ειςαγγελέα Παν. Παναγιωτόπουλο που διενεργεί προκαταρκτική εξέταση
για το θέμα του κουμπαρά, όμως:
-Αρνήθηκε να κατανομάσει το πρόςωπο που προςπάθηςε να τον εξαγοράςει, παρότι ρωτήθηκε επιςταμένως . Κι αυτό γιατι από το υλικό δεν προκύπτει η ταυτότητα του προσώπου αυτού
-Αρνήθηκε να κατοναμάσει τα πρόσωπα που κρύβονται απο πίσω.
Η εισαγγελία ενεργοποιήθηκε άμεσα και σύμφωνα με πληροφορίες απο την εισαγγελική έρευνα δεν επιβεβαιωνονται μεχρι στιγμης τα στοιχεία της καταγγελίας.

Δείτε αναλυτικά τις αντιδράσεις ΕΔΩ 
ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΑΝ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Εισαγγελέας: “Ο Χαικάλης δεν μου έδινε στοιχεία και ΟΝΟΜΑ για την απόπειρα χρηματισμού, παρά τις πιέσεις”

Αλ. Τσίπρας: «Εκτιμώ ότι πρόκειται για μία σοβαρή καταγγελία»
Την απόπειρα χρηματισμού του κατήγγειλε ο Παύλος Χαϊκάλης με το ποσό των δύο έως τριών εκατομμύριων ευρώ. Σύμφωνα με την καταγγελία του βουλευτή των ΑΝΕΛ υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό που το πιστοποιεί και έχει κατατεθεί στον Εισαγγελέα – Στις 13:00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου από τους ΑΝΕΛ για την απόπειρα χρηματισμού του Π. Χαϊκάλη, σύμφωνα με το left.gr

Έπειτα από τη συνάντηση που είχε με την περιφερειάρχη Ρένα Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής, ο Αλ. Τσίπρας είπε πως πρέπει να περιμένουμε για να δούμε και τι θα πει σχετικά με το θέμα η δικαιοσύνη, ενώ τόνισε πως «η χώρα βρίσκεται σε ολισθηρό δρόμο».

Την αποκάλυψη έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπάρχει οπτικό και ακουστικό υλικό από την απόπειρα, ενώ είναι ήδη ενημερωμένος ο εισαγγελέας. 700.000 ευρώ η πρώτη δόση χρηματισμού για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας.

Στις 13.00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου από τους ΑΝ.ΕΛ. (στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού) για την απόπειρα χρηματισμού του Π. Χαϊκάλη.

Ο Λ. Λαζόπουλος μίλησε για υλικό το οποίο υπάρχει και το έχει δει και ο ίδιος: «Εχω δει και έχω ακούσει το υλικό. Μιλάμε λίγο χρόνο πριν το δείτε» είπε μιλώντας στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και συμπλήρωσε πως υπάρχει και άλλος βουλευτής για τον οποίο θεωρεί ότι τελικά χρηματίστηκε.

Τις καταγγελίες του Λ. Λαζόπουλου επιβεβαίωσε ο Παύλος Χαϊκάλης τον οποίο κατονόμασε ο ηθοποιός. Οπως είπε ο κ. Χαϊκάλης, ένα άτομο που δεν ανήκει σε πολιτικό χώρο τον πλησίασε και του πρότεινε 700.000 ευρώ, διακανονισμό του δανείου του αλλά και επαγγελματικά συμβόλαια.

Όπως είπε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. έχει ήδη προσφύγει στη Δικαιοσύνη, έχει καταθέσει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και έχει δώσει και όλα τα απαραίτητα στοιχεία. Η εισαγγελία επιβεβαιώνει ότι ο βουλευτής έχει πάει για την καταγγελία, αλλά τα στοιχεία που έχει προσκομίσει δεν οδήγησαν σε περαιτέρω έρευνα.

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο STAR ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ δήλωσε ότι το ηχητικό υλικό «είναι ακόμη πιο σημαντικό» και υποστήριξε ότι η Εισαγγελία γνωρίζει το όνομα του ανθρώπου που επιχείρησε τον χρηματισμό. Όπως είπε, πρόκειται για άνθρωπο γνωστό στους οικονομικούς κύκλους, αλλά δεν είναι πολιτικό πρόσωπο.
Δείτε τα βίντεο από την παρέμβαση του Τέρενς Κουίκ

Κουικ: “Ο Χαικάλης όχι μόνο έδωσε το ΟΝΟΜΑ, αλλά και ΥΛΙΚΟ στον εισαγγελέα, για την απόπειρα χρηματισμού του” !! (βίντεο)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου