ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

18/12/14

Δημοτικό συμβούλιο στο Λιτόχωρο και όπως ήταν φυσικό δεν έλειψαν και κάποια πιπεράτα και όχι μόνο θέματα.

• Για λαϊκισμό κατηγόρησε ο Δήμαρχος Δίου Ολύμπου κος Δημόπουλος την αντιπολίτευση στο θέμα της επιβολής τελών σε όλα τα κοιμητήρια του Δήμου κατά τη διάρκεια της συζήτησης του κανονισμού λειτουργίας. Και επειδή μας αρέσει να είμαστε δίκαιοι, μπράβο στην δημοτική αρχή που επιτέλους ψηφίστηκε κανονισμός λειτουργίας των κοιμητηρίων, τα οποία ανήκουν όλα στον δήμο αλλά από τη άλλη για ποιο λόγο να πληρώνουν οι συγγενείς από την ώρα που θα εξακολουθήσουν να επιβαρύνονται με όλα τα έξοδα ταφής, συντήρησης αλλά και ανακομιδής. Λίγο μακάβριο ίσως το θέμα για μερικούς αλλά όλα είναι μέσα στην ζωή.

• Καλές γιορτές ευχηθήκαν πολλοί σύμβουλοι εν όψει των Χριστουγέννων με το κύριο Φαρμάκη να εύχεται οι μέρες που θα έρθουν να ζεστάνουν τις καρδίες των ανθρώπων αλλά και οι διαφαινόμενες εκλογές να δώσουν κυβέρνηση που να ζεστάνει τις τσέπες των Ελλήνων. (Εντάξει κε Φαρμάκη. Το πιάσαμε το υπονοούμενο ).

• Μιας και είπαμε για Φαρμάκη αυτή την φορά λοξοδρόμησε η πρώην αντιδήμαρχος κα Τσιμήτρη αφού ψήφισε διαφορετικά από του υπόλοιπους του Συνδυασμού Ευθύνης σε θέμα που αφορούσε την ανάθεση σε ιδιωτική εταιρεία την προβολή αξιοθέατων του Δήμου μέσω κινητών τηλεφώνων. ΟΧΙ από όλους. ΝΑΙ από Τσιμήτρη!!!! Ασυνεννοησία ή κάτι άλλο?

• Σε μεγάλη φόρμα ο κος Δήμαρχος. Αφού στην αρχή εκνευρίσθηκε και διέκοψε την συνεδρίαση μετά μοίραζε χαμόγελα παντού. Όπου δε χρειάστηκε επιστράτευσε όχι μόνο τα αγγλικά του αλλά και τα ρώσικα απευθυνόμενος κάποια στιγμή στην κα Κουρίτα. Στην Λιτοχωρίτικη προφορά υστερεί ακόμη, αλλά που θα πάει……

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου