ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

26/1/15

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2006 2-0

Πρωτ/μα. ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

   Γηπεδο Πιερικού. Βοηθητικό
Κυριακή. 25-1-2015

 Την ογδόη νίκη σε οκτώ αγώνες πέτυχε το παιδικό τμήμα του Πιερικού σε αγώνα για το πρωτ/μα της Επς Πιερίας.


Έγινε ένα αρκετά Καλό παιγνίδι παρά τον άσχημο αγωνιστικό χώρο του βοηθητικού γηπέδου, οι δυο ομάδες έδωσαν...

τον καλύτερο τους ευατό σε έναν αγώνα που είχε πολύ κόσμο για τα δεδομένα παιδικού Πρω/τος.Ο Πιερικος ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του παιγνιδιού πέτυχε από ένα τέρμα σε κάθε ημίχρονο και δεν άφησε την ομάδα της ακαδημίας να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του.Η ομάδα της ακαδημίας 2006 προσπάθησε να κοντράρει την ομάδα του Πιερικού δειχνοντας οτι ειναι απο τις καλύτερες ομάδες στο Πρωτ/μα της Επς Πιερίας.Τα γκολ του Πιερικού πέτυχαν ο Β.ΑΓΓΕΛΗΣ με προβολή μετα απο κτύπημα κορνερ στο πρωτο ημίχρονο. και ο Β. ΤΟΥΛΙΚΑΣ στο δεύτερο ημίχρονο με ενα εξαιρετικό σουτ εξω απο την μεγάλη περιοχη. στο απέναντι γάμα της εστίας του τερματοφύλακα της Ακαδημίας.Ο Πιερικος επίσης στα πρωτα λεπτά είχε δοκάρι με τον Β.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ.
Η σύνθεση του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.Παπαθανασιου-Κατσαρας-Τουλικας-Αγγελης-Γαλανοπουλος-Φορτομαρης-Τσιμητρης-Τσιμτσιουδας-Τραχιδης-Τριανταφυλλου-Ρουντος. Επισης αγωνιστικαν οι.Μπουσμαλης-Φουντουκιδης-Ευμορφιδης-Μητρακας-Σκαμαγκας-Μαυριδης-Παπαδοπουλος-Τοπαλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου