ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

26/1/15

Με το βλέμμα στραμμένο στο Eurogroup που θα διεξαχθεί την Δευτέρα στις Βρυξέλλες και θα έχει ως κύριο θέμα την Ελληνική οικονομία

Με το βλέμμα στραμμένο στο Eurogroup που θα διεξαχθεί την Δευτέρα στις Βρυξέλλες και θα έχει ως κύριο θέμα την Ελληνική οικονομία, εξετάστηκε η στάση που θα τηρήσει η χώρα μας σε ευρεία σύσκεψη υπό τον  Αντώνη Σαμαρά με την συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών.
Ο κ. Χαρδούβελης επέμεινε στην άποψη, ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, ώστε να έρθει στη συνέχεια και πάλι η τρόικα στην Αθήνα. Από το Νταβός ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Μισέλ Σαπέν δήλωσε, ότι στο Eurogroup της Δευτέρας θα αξιολογηθεί, πόσο χρόνο θα χρειαστεί η Ελλάδα για την επικείμενη διαπραγμάτευση.

«H Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις» επανέλαβε από την πλευρά του ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μιλώντας στο Αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN. Μήνυμα στην Αθήνα ότι «η μείωση του χρέους και της ανεργίας προϋποθέτουν μια σταθερή οικονομική πολιτική» στέλνει και το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Ιβ Μερς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου