ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

31/3/15

Στις 26 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών και μαθητριών της Β΄ Τάξης του 2ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Τεχνολογικό Πάρκο «ΝΟΗΣΙΣ»

Στις 26 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών και μαθητριών της Β΄ Τάξης του 2ου Γενικού Λυκείου Κατερίνης στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Τεχνολογικό Πάρκο «ΝΟΗΣΙΣ» στα πλαίσια του μαθήματος της Ερευνητικής Εργασίας με τη συνοδεία εκπαιδευτικών υπευθύνων για το μάθημα. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι μαθητές και οι μαθήτριες περιηγήθηκαν και ξεναγήθηκαν στους χώρους του Κέντρου και σε...

κάποιες από τις περιοδικές εκθέσεις του και στη συνέχεια παρακολούθησαν εντυπωσιακά πειράματα στο πλαίσιο του προγράμματος «Piramatistas», μέσα από τα οποία φανερώνεται ότι η επιστήμη και η τεχνολογία βρίσκονται παντού γύρω μας και μπορούν να είναι διασκεδαστικές. Οι μαθητές και οι μαθήτριες αποκόμισαν νέες γνώσεις στους τομείς των θετικών επιστημών και παράλληλα ψυχαγωγήθηκαν.
Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί καθώς και οι μαθητές και οι μαθήτριες ευχαριστούν τους υπεύθυνους και τις υπεύθυνες υπαλλήλους του Κέντρου Διάδοσης Επιστημών και Τεχνολογικού Πάρκου «Νόησις» για την ξενάγηση, την περιήγηση και τη διεξαγωγή των πειραμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου