ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

3/3/15

Συνάντηση για τον 6ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «ΔΙΟΝ»

Ο 6ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος «ΔΙΟΝ» βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης όλων των εμπλεκόμενων φορέων το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας 2 Μαρτίου, στο Δημαρχείο της Κονταριώτισσας. Το σημαντικό αθλητικό γεγονός, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου αντίστοιχα, στο Δίον Πιερίας.

Στη ...


συνάντηση την Αντιπεριφέρεια Πιερίας εκπροσώπησε ο υπεύθυνος της Θεματικής Ενότητας Αθλητισμού, Παιδείας και Πολιτισμού Βασίλης Δήμου. Από τον Δήμου Δίου - Ολύμπου παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Φόλιος, ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΟ Γιάννης Πούλιος και ο Δημοτικός Σύμβουλος (και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καρίτσας), Σταύρος Χαρέλας . Τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Χρήστος Μυστρίδης και τα μέλη του Δ.Σ. Βαγγέλης Γερομιχαλός, Στέλιος Παπαθυμιόπουλος και Ηλία Τονγιαλίδης. Το Α.Τ Περιφέρειας εκπροσωπήθηκε από τον Υπαστυνόμο Παΐζη Λάμπρο.

Επιπλέον, παρέστησαν οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Κονταριώτισσας - Νατσιού Παρασκευή, Καρίτσας - Πατρής Αστέριος, Δίου - Τσακνάκης Κων/νος, Αγίου Σπυρίδωνα Γκρίνιας Ηλίας, Βροντούς – Τζιάφα Παναγιώτα, Νέας Εφέσσου - Κουτζαμάνης Χαράλαμπος, καθώς και η Τοπική Σύμβουλος του Δημοτικού Διαμερίσματος Δίου - Ζησιού Ελένη.

Τέλος, εκπρόσωποι των εξής φορέων και συλλόγων: του Πολιτιστικού Συλλόγου Κονταριώτισσας Γκριμούλα, του Ορειβατικού Συλλόγου Δίου - Νίκος Κρεμέτης και Σαφέτης Ξενοφών, του Ορειβατικού Συλλόγου Αγίου Σπυρίδωνα -Δημήτριος Επίσκοπος. Από την Ποδηλατική Απόδραση Ν. Πιερίας συμμετείχε ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ενώ τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών εκπροσώπησαν οι Σαραηλίδης Αδάμος (Πρόεδρος) και Τζηνίκας Διονύσης (μέλος). Από την Νέα Έφεσσο παρέστη ο Θωμάς Αλαμπουρνός. Τον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Ν.Πιερίας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Γρηγόρης Λέφας και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δίου «ΔΙΑΣ» ο Πρόεδρος Διονύσης Μπατζικώστας. Παρόντες στην σύσκεψη ήταν και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Δίου Ολύμπου.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΓΩΝΑΣ – ΘΕΣΜΟΣ

Ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Φόλιος, αφού μετέφερε χαιρετισμό του Δημάρχου Κώστα Δημόπουλου «ευχαρίστησε όλους όσοι παρέστησαν, για την συμμετοχή τους στην συνάντηση» ενώ τόνισε ότι «ο αγώνας αναδεικνύει την πολιτιστική και αθλητική ταυτότητα του τόπου και αποτελεί κορυφαίο γεγονός για το Δήμο».
Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Οι συμμετοχές στον αγώνα χρόνο με το χρόνο αυξάνονται. Είναι σαφές ότι ανταποκρίνονται όλο και περισσότεροι δρομείς, γεγονός που θα συμβάλλει αναμφισβήτητα, στις προσπάθειες που καταβάλλουμε για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου».

Τέλος, ο Πρόεδρος του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» Χρήστος Μυστρίδης σημείωσε:
« Μεγάλη η συμμετοχή των αθλητών σε όλα τα αγωνίσματα. Αυτός ο αγώνας ανήκει στις τοπικές κοινότητες, στους εθελοντές που δίνουν το καλύτερο τους εαυτό, για να διασφαλίσουν την επιτυχία του».

Παράλληλα, ο κος Μυστρίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Δήμαρχο Δίου Ολύμπου Κώστα Δημόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Διονύση Φόλιο, καθώς και τον Γιάννη Πούλιο, οι οποίοι με όλες τις δυνάμεις τους στηρίζουν τον αγώνα. Ευχαρίστησε επίσης, την Αντιπεριφερειάρχη Σοφία Μαυρίδου, για την πολύτιμη στήριξή της στη διοργάνωση του φετινού αγώνα, καθώς και τον Μητροπολίτη Κίτρους & Κατερίνης κκ. Γεώργιο, ο οποίος είναι ένθερμος αρωγός της διοργάνωσης.

Τέλος, ανέφερε ότι για πρώτη φορά στην εκδήλωση συμμετέχουν παιδιά από τη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης, τα οποία στέλνουν το δικό τους μήνυμα ζωής.
Από τη διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου