ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

2/3/15

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΕΣΤΙΑΣ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Σύμφωνα με το άρθρο (8) του καταστατικού της Ε.Π.Μ., το Δ.Σ. του σωματείου που εδρεύει στην Κατερίνη με την επωνυμία «ΕΣΤΙΑ ΠΙΕΡΙΔΩΝ ΜΟΥΣΩΝ», ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ τα μέλη του να λάβουν μέρος στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου 2015, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00  στην αίθουσα της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, Πλατεία Πολιτισμού 1 ( δίπλα στο 5ο Γυμνάσιο ), με τα παρακάτω θέματα  ημερήσιας  διάταξης:


1. Διοικητικός  και  Οικονομικός  απολογισμός του Δ.Σ.
2. Ανάγνωση έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής
3. Έγκριση ή μη των πεπραγμένων
4. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής
5. Εκλογές για την ανάδειξη Νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεκτικής Επιτροπής.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνεύλευση θα επαναληφθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015 στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.
Οι υποψηφιότητες θα υποβληθούν στα γραφεία της Ε.Π.Μ. (υπάρχουν έντυπες αιτήσεις) την Δευτέρα 2 , την Τρίτη 3 και την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015 και ώρες 18.00΄έως 20.00΄.
     
         Η κάλπη θα κλείσει στις 16.00΄.
     Σημείωση : Με απόφαση του Δ.Σ. ( 2ο / 5-2-15) τα μέλη που δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένα  πέρα από τα δύο χρόνια μπορούν να ψηφίσουν καταβάλοντας συνολικά 10 € .

Για το ΔΣ της Ε.Π.Μ.
                  Ο Πρόεδρος                            Ο  Γ. Γραμματέας
       Κώστας  Κωνσταντινίδης                      Αναστάσιος Πολυχρονίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου