ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

2/3/15

Με το Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης κ. Δ. Κυριακού συναντήθηκαν ο Πρόεδρος της Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού κ. Α. Μπίντας


Με το Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης κ. Δ. Κυριακού συναντήθηκαν ο Πρόεδρος της Διεθνούς Νεανικής Συνάντησης Αρχαίου Δράματος, Μουσικής και Αθλητισμού κ. Α. Μπίντας και η Υπεύθυνη του Γραφείου Καινοτόμων Δράσεων Πιερίας, κα. Μ. Παππά, στα πλαίσια της συνεργασίας τους για την τελετή έναρξης και λήξης των σκηνικών, μουσικών και αθλητικών αγώνων «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ».
Συζητήθηκαν...

θέματα τεχνικά και λειτουργικά όπως ο ήχος, η σύσταση των μουσικών συνόλων σχετικά με τον αριθμό των μαθητών που θα συγκροτήσουν τη χορωδία, τα μουσικά όργανα που θα πλαισιώνουν τη χορωδία και η διάταξη της ορχήστρας, ώστε να συνδυαστεί το θέαμα με τον ήχο. Επιθυμία και των δυο πλευρών είναι ο μουσικός χαρακτήρας της εκδήλωσης να συνάδει με τη φιλοσοφία των «ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΕΝ ΔΙΩ» αλλά και να ανταποκρίνεται στο χώρο του αρχαίου θεάτρου του Δίου.
Ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης κ. Δ. Κυριακού θα αναλάβει μαζί με έμπειρους μουσικούς του σχολείου του την επιλογή των μουσικών συνόλων που θα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις και δεσμεύτηκε ότι η τελετή έναρξης των αγώνων θα έχει ένα θεαματικό αποτέλεσμα εφάμιλλο επαγγελματικών εκδηλώσεων.

Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής παρακολούθησαν επίσης την πρόβες από τις ορχήστρες των μαθητών του σχολείου, τη χορωδία καθώς και του θεατρικού τμήματος .

Αναμένεται ότι ο ρόλος του μουσικού σχολείου και η συμμετοχή του στα «ΟΛΥΜΠΙΑ ΕΝ ΔΙΩ» θα είναι καταλυτικός και θα συμβάλει τα μέγιστα στην επιτυχία των εκδηλώσεων καθόσον το μουσικό σχολείο Κατερίνης είναι ένα από τα πλέον άρτια οργανωμένα μουσικά σχολεία της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου