ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

22/4/15

ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ


Εδώ και κάμποσο καιρό έχουν αρχίσει οι συναντήσεις και οι επαφές για τις εκλογές που θα διεξαχθούν τον Νοέμβριο του 2015 και θα αναδείξουν το νέο διοικητικό συμβούλιο του επιμελητηρίου Πιερίας.
Σε αυτές τις εκλογές με τα ως τώρα δεδομένα φαίνεται ότι θα υπάρξει μεγαλύτερη κινητικότητα και ανταγωνισμός, αφού όπως όλα δείχνουν, θα μπουν στη διεκδίκηση του διοικητικού συμβουλίου και άλλοι συνδυασμοί που θα συμμετάσχουν στην εκλογική αναμέτρηση εκτός από τον συνδυασμό του νυν προέδρου Ηλία Χατζηχριστοδούλου.
Τα ονόματα που ακούγονται για τη διεκδίκηση της προεδρίας πέραν του...

Ηλία Χατζηχριστοδούλου, είναι του γενικού γραμματέα του επιμελητηρίου Νίκου Ασαρίδη και εδώ και λίγες μέρες άρχισε να ακούγεται έντονα και το όνομα του πρώην αντινομάρχη και πρώην προέδρου της ΝΟΔΕ Αντώνη Μπάσδρα, καθώς και του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης Κώστα Ρέχα.
Συνδυασμός σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται να κατέβει και με τη στήριξη του ΚΚΕ, ενώ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη η στάση που θα κρατήσει στις εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου