ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

28/5/15

ΑΙΓΙΝΙΟ ΠΙΕΡΙΑΣ : ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ 2015

Προς τιμήν της Αναλήψεως του Κυρίου, την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015 πρωί ώρα 7:00 αρχίζει η θεία λειτουργία και στη συνέχεια διοργανώνεται - μοιράζεται  το κουρμπάνι , όπως κάθε χρόνο  στο εξωκλήσι της Αναλήψεως στην περιοχή Ξάπεφτο  στην συνοικία  Καβακλί του  Αιγινίου.


Το εξωκλήσι  βρίσκεται  πλησίον του Κέντρου Υγείας του Αιγινίου, όπου και μπορείτε να παρκάρετε τα αυτοκίνητα σας , διευκολύνοντας έτσι τους  πεζούς επισκέπτες – προσκυνητές,  της εκδήλωσης .

Η παρουσία  όλων θα τιμήσει ιδιαίτερα αυτή την γιορτή – κουρμπάνι, αλλά και  όλους όσους  εργάζονται, συμμετέχουν και συνεισφέρουν για την συνέχιση με επιτυχία αυτής της εκδήλωσης,  που  βρήκαμε από τους παππούδες μας και την παραδίδουμε στα παιδιά μας.

Φέτος η εορτή της Αναλήψεως του Κυρίου  γιορταζόταν στις 21 Μαΐου και συνέπεσε με την γιορτή των Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, έτσι   τελείται θεία λειτουργία  προς τιμήν της Αναλήψεως του Κυρίου, την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015 .

Η Ανάληψη του Χριστού μας στους ουρανούς είναι  ένα  γεγονός δόξας και χαράς που ολοκληρώνει την Πασχαλινή περίοδο. Έρχεται η στιγμή που ο Νικητής του θανάτου δείχνει τον τελικό προορισμό του ανθρώπου. Μέσα σε μία υπερκόσμια δόξα ο Κύριος αποχαιρετά την ανθρωπότητα και επιστρέφει στον ουρανό.

Καλή μας Γιορτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου