ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

23/5/15

ΠΙΕΡΙΚΗ....Νέα απο το Δημο Διου Ολυμπου.

Τελικά όπως πληροφορηθήκαμε στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Δίου Ολύμπου αποσύρθηκε την τελευταία στιγμη το θέμα της αμοιβής όλων των μελών του ΔΣ της δημοτικής επιχείρησης ΔΕΑΔΟ ( πρώην ΔΕΑΛ ).
Όπως εξήγησε η πρόεδρος κα Γιαννακά η επιχείρηση βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση και γι αυτό αναβλήθηκε η λήψη απόφασης προσμένοντας καλύτερες μέρες για να επανέλθει ο θέμα της αποζημίωσης των 11 μελών του ΔΣ με 30 ευρώ ανά συνεδρίαση. Βέβαια πρώτη φορά πάρθηκε τέτοια απόφαση στα χρονικά της επιχείρησης και οι αντιδράσεις ήταν έντονες από την αντιπολίτευση. Σχολιάζοντας το θέμα  σύμβουλος της αντιπολίτευσης μετά το συμβούλιο σε σχέση με την κινητή τηλεφωνία που απολαμβάνουν δωρεάν κάθε μήνα και οι 5 αντιδήμαρχοι από το δήμο Δίου Ολύμπου δήλωσε με μπόλικη δόση ειρωνείας ότι τα οικονομικά του δήμου προφανώς είναι σε καλή κατάσταση και για το λόγο αυτό δεν έχουν κοπεί ακόμη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου