ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

3/7/15

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ : ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ

Λίγα εικοσιτετράωρα έμειναν πριν από το δημοψήφισμα. Λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τη στιγμή που οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα κληθούν να πάρουν μια από τις πιο κρίσιμες αποφάσεις στη νεώτερη ιστορία της χώρας. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με συμπαραστάτη στο όχι την Χρυσή Αυγή, έχουν επιδοθεί σε μια επικοινωνιακή καμπάνια άνευ περιεχομένου καλλιεργώντας το διχασμό.
Μετά την...

κατάρρευση του μνημονίου-αντιμνημόνιου με την αποδοχή μέτρων 8 δις από τον Αλέξη Τσίπρα, επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα νέο δίπολο. Ένα νέο διχαστικό δίλημμα.
Καλούμε τους πολίτες της Πιερίας να στηρίξουν το ΝΑΙ, στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Καλούμε την κυβέρνηση να επιστρέψει στην πραγματικότητα και να μην παίξει στα «ζάρια» την χώρα. Να σταματήσει να στέλνει τους πολίτες νυχτιάτικα στα ΑΤΜ, να σεβαστεί την αγωνία των τουριστικών επιχειρηματιών που κάνουν τιτάνια προσπάθεια να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους όρθιες. Να σεβαστεί τον αγώνα των αγροτών που αγωνιούν αν θα μπορέσουν να έχουν γεωργικά εφόδια τις επόμενες ημέρες. Να αφήσει τους νέους να ονειρεύονται την Ελλάδα στην Ευρώπη. Μην πετάξουμε τις θυσίες 5 ετών στα σκουπίδια για να ικανοποιηθούν οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.
Εμείς έχουμε επιλέξει την αλήθεια, την χώρα πάνω από την παράταξη. Σε αυτό το μικρό εκλογικά αλλά υπεύθυνο ΠΑΣΟΚ παίρνουμε θέση :

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ

ΛΕΜΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ

ΣΤΗ ΧΡΕΟΚΩΠΙΑ

ΣΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ

ΣΤΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ

ΝΕ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου