ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

28/7/15

Συγχαρητήριο Διαγόρα Σεβαστής

 Από τις 6 έως τις 19 Ιουλίου 2015 ο νομός μας φιλοξένησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, μια διοργάνωση η οποία έχει ρίζες από το 1948 όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο πρωτάθλημα στην Αγγλία και εν συνεχεία σε μεγάλες πρωτεύουσες Χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Εμείς...


ως Διαγόρας Σεβαστής οφείλουμε να συγχαρούμε τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας κ. Δημήτριο Ελευθεριάδη και όλους τους εμπλεκομένους παράγοντες της ΕΠΣΠ, τον Δήμο Κατερίνης αλλά και την Περιφέρεια Νομού Πιερίας που συνέβαλαν για την άρτια διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων που διεξήχθη στο νομό μας.


Χωρίς αμφιβολία η διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας έδωσε τα διαπιστευτήρια της στους φιλάθλους του νομού μας αλλά ταυτόχρονα και σε μας τους παράγοντες αυτού του Νομού ότι δικαίως βρίσκονται στην διοίκηση, καθώς έφεραν εις πέρας με απόλυτη επιτυχία την μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή διοργάνωση νέων καθώς συνέπεσε σε μια περίοδο κρίσης για την Χώρα μας όπου κάθε αποτυχία θα μπορούσε να είναι φθηνή δικαιολογία.

Υ.Γ. Με μεγάλη συγκίνηση είδαμε σε 6 αγώνες στο Α ΔΑΚ να ασφυκτιά από κόσμο, ευχόμαστε από καρδιάς η νέα ποδοσφαιρική χρονιά να φέρει πίσω τον φίλαθλο κόσμο του Πιερικού στο γήπεδο και να δούμε ξανά τον Πιερικό μας εκεί που του αρμόζει, στην Super League.

Με εκτίμηση
το Δ/Σ
Διαγόρα Σεβαστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου