ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

5/7/15

Οι εκλογικοί αντιπρόσωποι, τα τραπεζάκια και τα φυλλάδια στα εκλογικά κέντρα της Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με ικανοποιητική προσέλευση, στα επίπεδα των εθνικών εκλογών του Ιανουαρίου, εξελίσσεται μέχρι στιγμής η εκλογική διαδικασία στη Βόρεια Ελλάδα. Ψηφοφόροι προσέρχονται από νωρίς το πρωί στα εκλογικά κέντρα για να συμμετάσχουν στο δημοψήφισμα,ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας και των δήμων, αντιμετώπισαν τα μικροπροβλήματα που προέκυψαν στην αρχή της διαδικασίας.


"Η διαδικασία ξεκίνησε ομαλά και εξελίσσεται ομαλά. Έχουν υπάρξει κάποια αναμενόμενα μικροπροβλήματα σχετικά με την προσέλευση των μελών της εφορευτικής, αλλά οι δικαστική αντιπρόσωποι είναι εξοικειωμένοι στην αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων. Κάποια μικροπροβλήματα σχετικά με το εκλογικό υλικό αντιμετωπίζονται άμεσα είτε από την Περιφέρεια είτε από τους δήμους" δήλωσε στο Thestival η Πόπη Μπαλλά, γενική διευθύντρια εσωτερικής λειτουργίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Εντός των σχολικών μονάδων που λειτουργούν ως εκλογικά κέντρα βρίσκονται εκλογικοί αντιπρόσωποι των κομμάτων που στήριξαν τις δύο επιλογές στο δημοψήφισμα, ενώ έξω από τα σχολεία έχουν στηθεί τραπεζάκια, με υλικό του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος. Μέλη του ΚΚΕ μοιράζουν στους ψηφοφόρους το έντυπο με τη δική τους πρόταση που λέει "ΟΧΙ στο ΟΧΙ και ΟΧΙ στο ΝΑΙ".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου