ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

28/8/15

ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΝ Dragan Markovic Palma, ΕΝΑΝ ΠΙΣΤΟ ΦΙΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Παρουσία του  Α’ Αναπληρωτή Πρωθυπουργού και Υπουργού Εξωτερικών της Σερβίας Ivica Dačić

Eπίτιμο δημότη Κατερίνης ανακήρυξε ο Δήμος Κατερίνης, σε υλοποίηση της υπ’ αριθμόν 443/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, τον Dragan Markovic Palma, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και πρώην Δήμαρχο της πόλης Jagodina Σερβίας, Ιδρυτή, Πρόεδρο και Βουλευτή του κόμματος «Ενωμένη Σερβία».
Στην ειδική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 28 Αυγούστου στο Δημαρχείο Κατερίνης, παρέστη πολυμελής αποστολή υψηλόβαθμων Σέρβων κυβερνητικών αξιωματούχων με επικεφαλής τον Α’ Αναπληρωτή Πρωθυπουργό και Υπουργό Εξωτερικών της Σερβίας Ivica Dačić, αυτοδιοικητικοί παράγοντες κ.α. εκπρόσωποι της κοινωνικής, πολιτιστικής και οικονομικής ζωής της Σερβίας.

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, στη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης : «είναι η ελάχιστη ηθική ανταμοιβή και έπαινος για την πολύπλευρη στήριξη της τοπικής οικονομίας και την καθοριστική συμβολή του κ. Dragan Markovic Palma στη διάδοση του φιλελληνισμού στην Σερβία».

Παράλληλα, το γεγονός κάλυψαν και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης της Σερβίας και ειδικότερα ραδιοτηλεοπτικό συνεργείο του Εθνικού Δικτύου, του πρακτορείου ειδήσεων «Tanjug», των εφημερίδων «Alo», «Kurir», «Blic», καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών μέσων ενημέρωσης της πόλης Jagodina.

Ο Α’ Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας Ivica Dačić στην τιμητική εκδήλωση στο δημαρχείο Κατερίνης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου