ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

5/9/15

ΝΤΑΟΥΛΙΑ και ΖΟΥΡΝΑΔΕΣ χτυπάνε -Οι συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ

Στα “κόκκινα” ο λαός
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο πλαίσιο της ΔΕΘ πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις-συλλαλητήρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Το πρόγραμμα των συγκεντρώσεων:

Στις 18.00 το απόγευμα σήμερα στο Άγαλμα του Βενιζέλου θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση εργαζομένων που προγραμματίστηκε από τη ΓΣΕΕ, την ΑΔΕΔΥ και το ΕΚΘ. Στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ, με κοινή απόφαση των Σωματείων Εργαζομένων των Μεταλλείων Κασσάνδρας, θα συμμετέχουν και οι μεταλλωρύχοι.

Το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στην πλατεία Αριστοτέλους στις 18.00 και στη συγκέντρωση θα παρευρεθεί και ο γενικός γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας. Στην ίδια συγκέντρωση θα πάρει μέρος και το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Θεσσαλονίκης αλλά και η ΠΑΣΕΒΕ της οποίας η προσυγκέντρωση θα γίνει στις 5.30 μ.μ. στο ΙΚΑ της Αριστοτέλους.

Στις 18.00, στην Καμάρα, θα συγκεντρωθούν η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και το Καραβάνι Αγώνα και Αλληλεγγύης ενώ η Λαϊκή Ενότητα θα πραγματοποιήσει πορεία στις 18.00 και καλεί σε προσυγκέντρωση στη συμβολή των οδών Μητρ. Γενναδίου με Εγνατία, παρουσία του επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτη Λαφαζάνη, ο οποίος νωρίτερα το μεσημέρι θα παρεβρεθεί στην Κατερίνη στο προεκλογικό Κέντρο της ΛΑΕ.

Στην πλατεία της Αγ. Σοφίας στις 18.00 το απόγευμα θα συγκεντρωθούν οι Επιτροπές Αγώνα Ιερισσού, Νέων Ρόδων & Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού με σύνθημα «ΟΧΙ στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές».

Στο χορό των κινητοποιήσεων θα πάρουν μέρος και οι οπαδοί του Άρη που έχουν δώσει ραντεβού για αύριο στις 6 το απόγευμα στα γραφεία του συνδέσμου «Ιερολοχίτες», Κωνσταντινουπόλεως με Αγίας Τριάδος και αναμένεται να πραγματοποιήσουν πορεία στους δρόμους της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου