ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

4/9/15

Νέο «κύμα» δημοσκοπήσεων: Οριακό προβάδισμα ΝΔ – Εκλογικό ντέρμπι!

Εκλογική μάχη δείχνουν οι νέες δημοσκοπήσεις με τη Νέα Δημοκρατία να καταγράφει οριακο προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Στην δημοσκόπηση εταιρίας  για εφημερίδα, η Νέα Δημοκρατία προηγείται με 0,6%, συγκεντρώνοντας 24%, έναντι 23,4% του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθεί το ΚΚΕ με 5,2%, η Χρυσή Αυγή με 5,1%, το Ποτάμι με 4,8%, ΠΑΣΟΚ και Ένωση Κεντρώων με 4% αντίστοιχα, και η Λαϊκή Ενότητα με 3,4%. Εκτός Βουλής μένουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2%. Η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 11,3%.

Ισοπαλία ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ καταγράφει δημοσκόπηση για τηλεοπτικό σταθμό. Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ συγκεντρώνουν από 25,1%.

Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6%, το ΠΑΣΟΚ με 5,2%, το ΚΚΕ με 5%, το Ποτάμι με 4,6%. Η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνει 3,9%, η Λαϊκή Ενότητα 3,6%, ενώ οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μένουν εκτός Βουλής με 2,3%.

Σε άλλη δημοσκόπηση για την ομογενειακή εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ» η ΝΔ εμφανίζει οριακό προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο αναλυτικά, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ έρχεται πρώτη με 25,5% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που συγκεντρώνει 25,1%. Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 6,2%, το ΠΑΣΟΚ με 5,7%, το ΚΚΕ με 4,8%, το Ποτάμι με 4,5% και η Λαϊκή Ενότητα με 4%. Στη Βουλή μπαίνει η Ένωση Κεντρώων με 3,8% ενώ οριακά εμφανίζονται να μπαίνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου