ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

25/11/15

Η ΠΙΕΡΙΚΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στον πεζόδρομο της Γεωργάκη Ολυμπίου στην Κατερίνη

Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα το απόγευμα στις 4 η ώρα περίπου σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στον πεζόδρομο της Γεωργάκη Ολυμπίου στην Κατερίνη, όπου για άγνωστο λόγο άρπαξαν φωτιά οι κουβέρτες του κρεβατιού μιας ηλικιωμένης γυναίκας και το διαμέρισμα ντουμάνιασε από τον καπνό.
Η γυναίκα πέταχτηκε έντρομη έξω από την πολυκατοικία, καλώντας σε βοήθεια, ενώ εκλήθη από τους γείτονες και η πυροσβεστική. Στο σημείο προκλήθηκε αναστάτωση και γρήγορα συγκεντρώθηκε αρκετός κόσμος.
Αμέσως κατέφτασαν στο σημείο πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κατερίνης και ανέλαβαν γρήγορα δράση. Οι πυροσβέστες κατέσβησαν με αστραπιαία ταχύτητα τη φωτιά, πριν προλάβει να επεκταθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου