Η καλύτερη θερμοκρασία για να πιούμε shiraz, pinot noir ή cabernet sauvignon είναι χαμηλότερη από την θερμοκρασί δωματίου που έχουμε στα σπίτια μας το καλοκαίρι, υποστηρίζει νέα έρευνα.
Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στην Αυστραλία, οι 8 στους 10
πίνουν κόκκινο κρασί στη θερμοκρασία δωματίου-η οποία όμως είναι πολύ υψηλή για ένα κρασί και δεν το βοηθάει να αναδειχθεί. Οι θερμοκρασίες στα σπίτια το καλοκαίρι κυμαίνονται μεταξύ 22 και 24 βαθμών Κελσίου.
Αυτές οι θερμοκρασίες, όμως, είναι πολύ υψηλές για να απολαύσουμε όπως πρέπει ένα καλό κόκκινο κρασί.
Ο διευθύνων σύμβουλος του Taylors, Mitchell Taylor μας εξηγεί ότι η θερμοκρασία έχει τεράστια σημασία για την γευστική απόδοση ενός κρασιού. «Το
συνέχεια στο krasiagr.com
Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στην Αυστραλία, οι 8 στους 10
πίνουν κόκκινο κρασί στη θερμοκρασία δωματίου-η οποία όμως είναι πολύ υψηλή για ένα κρασί και δεν το βοηθάει να αναδειχθεί. Οι θερμοκρασίες στα σπίτια το καλοκαίρι κυμαίνονται μεταξύ 22 και 24 βαθμών Κελσίου.
Αυτές οι θερμοκρασίες, όμως, είναι πολύ υψηλές για να απολαύσουμε όπως πρέπει ένα καλό κόκκινο κρασί.
Ο διευθύνων σύμβουλος του Taylors, Mitchell Taylor μας εξηγεί ότι η θερμοκρασία έχει τεράστια σημασία για την γευστική απόδοση ενός κρασιού. «Το
συνέχεια στο krasiagr.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου