ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

14/2/16

Οι αγρότες επιστρέφουν στα μπλόκα – Κλείνουν τα Τέμπη στις 12:00

Στα μπλόκα επιστρέφουν σήμερα οι αγρότες, οι οποίοι… πρόκειται να αποφασίσουν αύριο τα επόμενα βήματά τους, μετά το δυναμικό παρών στην συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας. Κυρίαρχο αίτημα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος, παραμένει η απόσυρση του «αντιασφαλιστικού νομοσχεδίου».


Στο μεταξύ, σήμερα ο κόμβος των Τεμπών θα κλείσει στις 12 το μεσημέρι κι επ’ αόριστον. Αύριο αναμένεται να αποφασίσουν την περεταίρω στάση τους στις συνελεύσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ορισμένα μπλόκα, όπως αυτού των Τεμπών και των Μικροθηβών είναι διατεθειμένα να συζητήσουν «βελτιωτικές προτάσεις» επί του υπάρχοντος σχεδίου για το ασφαλιστικό-φορολογικό, ενώ έχουν αποστείλει τις προτάσεις τους στον πρωθυπουργό και στους αρχηγούς των κομμάτων, δηλώνοντας έτοιμοι για διάλογο. Αντίθετα, ανυποχώρητοι στις θέσεις τους είναι αγρότες, όπως στις Σέρρες και στο τελωνείο του Προμαχώνα, το οποίο κλείνει εκ περιτροπής.

Όπως έγινε επίσης γνωστό, οι αγρότες της Χαλκιδικής θα κρατήσουν κλειστή τη Θεσσαλονίκης- Ν. Μουδανιών από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 6 το απόγευμα.

thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου