ΠΙΕΡΙΚΗ - Συνεχής ενημέρωση - Δύναμή μας οι αναγνώστες μας - ΠΙΕΡΙΚΗ - Είστε η φωνή μας - pieriki.blogspot.com - Εδώ διαβάζεις ειδήσεις

9/2/16

Με 5 στα 5 ατομικά ρεκόρ ξεκίνησε η σαιζόν για τους αθλητές και αθλήτριες του ΑΡΧΕΛΑΟΥ που αγωνίστηκαν στην πρώτη ημερίδα κλειστού Στίβου στο Παλαί ντε Σπορ της Θεσ/νίκης.

Η Αφροδίτη Κιρμανίδου ήταν 1η στα 60μ Κορασίδων με 8.10, Μανώλης Μπουφέτης 2ος στα 60μ Παίδων με 7.31, η Αθανασία Κουκοδήμου στο μήκος Κορασίδων πέτυχε 5.32, ο Ηλίας Παρασκευαΐδης στο μήκος Παίδων πέτυχε 6.40 και τέλος ο Νίκος Σόρμας στα 60μ ανδρών έκανε 7.39.


Η συνέχεια θα δωθεί τις επόμενες εβδομάδες σε 2 ακόμη ημερίδες ενώ είναι πιθανή και η συμμετοχή κάποιων παιδιών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου.

Σταθερή εμφάνιση στη δεύτερη ημερίδα Κλειστού στίβου στη Θεσσαλονίκη έκαναν οι αθλητές και αθλήτριες του Αρχελάου.

Η Αφροδίτη αυτή τη φορά ήταν 2η στα 60μ. Κορασίδων με επίδοση 8.11 (σταθερή η επίδοσή της όπως στην 1η ημερίδα στις 23.01.2016, όπου είχε τρέξει την ίδια απόσταση σε 8.10). Το ίδιο και ο Μανώλης Μπουφέτης, ο οποίος ήταν και πάλι δεύτερος στην κατηγορία Παίδων με 7.39, (σταθερή επίδοση -η προηγούμενη 7,31).

Δεύτερη ήταν και η Αθανασία Κουκοδήμου στο μήκος Κορασίδων με επίδοση 5.25 μέτρα (στην προηγούμενη ημερίδα είχε πετύχει 5.32 μέτρα).

Τέλος ο Νίκος Σόρμας πέτυχε στα 60μ. Νέων 7.42.

Το άλλο Σαββατοκύριακο θα ολοκληρωθεί η παρουσία τους στον κλειστό στίβο με τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, με κύριο στόχο την απόκτηση εμπειριών, μιας και βασικός τους στόχος είναι οι αγώνες του ανοιχτού Στίβου.

Η αποστολή του ΑΡΧΕΛΑΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο Μανώλης Μπουφέτης στα 60μ. Παίδων

Η ομάδα του Αρχέλαου Κατερίνης που ακούστηκε σε όλο το γήπεδο κάνοντας έκπληξη στην συναθλήτρια τους Αφροδίτη Κιρμανίδου.

Η αθλήτρια του μήκους Αθανασία Κουκοδήμου. 5.32μ. στις Κορασίδες

Μανώλης Μπουφέτης και Ηλίας Παρασκευαϊδης

Μανώλης Μπουφέτης και Ηλίας Παρασκευαϊδης

Αφροδίτη Κιρμανίδου στα 60μ. Κορασίδων

Ο προπονητής Γιάννης Παπαργυρίου και Ηλίας Παρασκευαϊδης που έκανε άλμα 6.40μ. στην κατηγορία Παίδων.

Ο σπρίντερ 60μ. Νίκος Σόρμας

Παρούσες και οι εμποδίστριες των 400μ. Άννα Κιάφα και Ολυμπία Καραγιάννη που ήρθαν να παρακολουθήσουν φίλους και συναθλητές Άννα Κιάφα, Αφροδίτη Κιρμανίδου




Πηγή: Ολύμπιο Βήμα http://olympiobima.gr/o-arhelaos-katerinis-stin-imerida-kleistoy-stivoy-sti-thessaloniki-alexandreio-melathro?platform=hootsuite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου